Un accident violent s-a produs în Botoșani, șoferul avea permis italian, 4 victime. Accidentul transmis LIVE

02.06.2020

Un șofer a făcut raliuri prin Botoșani noaptea trecută și a provocat un grav accident rutier, care s-a lăsat cu multe victime. Șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul echilotest, iar acesta a fost transportat la spital forțat pentru recoltarea de probe biologice. Accidentul s-a produs în zona Spitalului de Pediatrie din municipiul Botoșani.

Accident în Botoșani, 4 mașini implicate și 4 victime încarcerate

Accidentul din Botoșani s-a produs în noaptea de luni spre marți, iar șoferul vinovat era în stare de ebrietate. Acesta a condus cu peste 120km/ oră și a avariat 4 mașini, din care în una se aflau 4 persoane care au rămas încarcerate până la intervenția pompierilor.

Au fost implicate nu mai puțin de patru autoturisme, dintre care unul era parcat și a fost avariat frontal, iar patru persoane au rămas încarcerate în mașinile implicat activ în eveniment. Potrivit polițiștilor, sunt șase victime, una dintre acestea părăsind locul accidentului. Șoferul vinovat, de etnie romă, se afla în stare de ebrietate și conducea cu peste 120 de km/h, în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Acesta se deplasa înspre strada Sucevei, a izbit mașina care circula în fața sa, pe aceeași direcție, regulamentar, proiectându-l într-un al treilea autoturism, care se deplasa din sens opus, regulamentar.

„Una dintre victime, aflată într-un autoturism care era răsturnat pe cupolă, a fost scoasă de pompieri după o intervenție extrem de dificilă”, au menționat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Botoșani.

Accidentul a adunat peste 150 de persoane la fața locului care au venit să „admire” spectacolul creat de șoferul de etnie romă cu permis de conducere emis în Italia.

Șoferul făcea live pe Facebook în timp ce a produs accidentul

Șoferul care a produs accidentul era mai preocupat să facă live pe Facebook, decât să conducă mașina cu peste 120km/h în orașul Botoșani. Camera telefonului a surprins momentul impactului violent.

Reprezentații poliției au deschis un dosar penal pe numele șoferului și cercertează modul în care s-a produs accidentul.

Cele patru victime au fost transportate la spital pentru a le verifica starea de sănătate și momentan nu există informații că una dintre ele s-ar afla în stare foarte gravă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *