Connect with us
Un copil este violat în plină stradă: scene de groază la Piatra Neamț

Locale

Un copil este violat în plină stradă: scene de groază la Piatra Neamț

Într-o localitate din județul Neamț au avut loc scene sinistre în plină stradă. Un adolescent de 18 ani dezbrăcat lovește și supune la perversiuni sexuale un copil mai mic în plină stradă. Apoi a agresat un alt copil, spre amuzamentul altor tineri. Nimeni nu a reacționat să sune la 112. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos.

Un copil este violat în plină stradă: scene de groază la Piatra Neamț

Agresorul are 18 ani, iar prima sa victimă era în vârstă de 16 ani. Ambii erau localnici, conform tvneamț.ro. Acest incident a avut loc duminică, la Roznov, în județul Neamț. Agresorul lovea cu pumnii un alt tânăr în stradă obligându-l să îi facă sex oral. Scena a avut loc în stradă, iar anturajul celor doi tineri se amuza copios pe seama lor. Niciunul nu a intervenit. De fapt, au filmat scena și au pus-o pe rețelele sociale.

Marți dimineață, 26 mai, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ a informat faptul ca poliția s-a autosesizat după ce filmul a devenit viral pe rețelele de socializare. S-a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și agresiune sexuală. Tânărul de 18 ani a stat în arest 24 ore.

https://www.facebook.com/tvmneamt.ro/videos/270558990985915/

”Din cercetările preliminarii a reieşit faptul că în timp ce se afla pe o stradă din oraşul Roznov, un tânăr de 18 ani ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit. (…) În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Cercetările în acest caz vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ în privința tânărului de 18 ani care a agresat cei doi minori. Acesta riscă închisoare de până la 5 ani dacă va fi găsit vinovat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top