Connect with us

Loto 6/49

Stațiile de plată SelfPay – o nouă modalitate de a juca la loto

Românii pot juca la loto și prin intermediul stațiilor de plată SelfPay. Sunt peste 5.200 de stații de plată în România. Fanii jocurilor Loteriei Române au la dispoziție o nouă posibilitate de a juca. Participarea la jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc este posibilă și prin intermediul celor peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay care se află în toată țara.

O nouă modalitate de a juca la loto

Veste bună pentru cei care obișnuiesc să pună bilete la jocurile Loteriei Române. Românii au acum la dispoziție peste 5.200 de stații de plată de tipul SelfPay, deci o nouă posibilitate de a juca. Aceste stații pot fi găsite în toată țara.

În acest fel, rețeaua de vânzare a C.N. ”Loteria Română” S.A. ajunge astfel la peste 7.100 de locații de unde jucătorii pot cumpăra bilete la jocurile loto.

Stațiile de plată SelfPay – o nouă modalitate de a juca la loto

Anunțul cu privire la aceste stații a fost făcut și pe siteul oficial al Loteriei Române.

Plata biletelor pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face în siguranță, prețul fiind același cu cel din agențiile loto.

Ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, câștigurile pentru biletele jucate la stațiile de plată SelfPay se achită atât prin agențiile loto proprii, cât și prin punctele de vânzare autorizate, Loteria Română. Tot ce trebuie să facă persoana care a câștigat, este să prezinte biletul norocos.

„Accesul la tehnologia de ultimă oră pe care o oferă una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme de plăți de pe piață, reprezintă o nouă facilitate pe care o punem la dispoziția jucătorilor noștri cărora le mulțumim pentru încrederea pe care o acordă în fiecare zi, de peste 114 ani, Loteriei Române, una dintre cele mai importante instituții cu tradiție a statului român, aflată în prezent sub coordonarea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

Stațiile de plată SelfPay – o nouă modalitate de a juca la loto

 

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Loto 6/49

To Top