Connect with us
Vremea de Rusalii. Ce spun meteorologii

Știri

Vremea de Rusalii. Ce spun meteorologii

Află cum va fi vremea de Rusalii. Meteorologii au spus care sunt zonele în care vremea nu va fi deloc plăcută. Iată detaliile în rândurile de mai jos.

Cum va fi vremea de Rusalii. Iată ce spun meteorologii

Astăzi, vremea va fi instabilă în vestul, sud-vestul, centru țării, dar și în zonele montane. Vor fi averse cu tunete, fulgere și, poisbil, căderi de grindină. În sud-estul țării vântul va avea intensificări. De asemenea, se va intensifica și trecător, pe durata ploilor.

În ceea ce privește temperaturile, acestea vor fi în continuare mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Pe litoral se vor înregistra 21 de grade Celsius, iar în zonele de câmpie, termometrele vor arăta 28-29 de grade Celsius.

În Oltenia, Crișana și Banat vor putea fi și mâine ploi și descărăcri electrice. Vor fi și condiții de grindină. De asemenea, vântul se poate intensifica.

CITEȘTE ȘI: Vremea vară 2018: unde va fi cea mai mare secetă și unde va ploua cel mai mult

Începând cu ziua de marți, vremea va fi frumoasă în aproape toată țara. Maximele de la malul mării vor fi de 22-23 de grade Celsius. Temperaturile vor fi mult mai ridicate în vestul țării. Acolo, termomentrele vor arăta chiar și 31 de grade.

La munte, vremea se anunță bună doar până la orele prânzului. dDpă aceea se vor accentua înnorările. Pot să apară ploi de scurtă durată, dar și descărăcri electrice. Izolat, poate să cadă și grindină. Cantitățile de apă vor fi însemnate cantitativ. În stațiunile din masivele vestice se vor înregistra temperaturi de 19-20 de grade celsius.

În perioada următoare, pe litoral nu vor exista șanse mari de precipitații. Însă vântul va fi destul de puternic în perioada care urmează. Astăzi temperaturile din zona litoralului vor fi normale pentru această dată din calendar. Dar începând de luni, vor crește și vor ajunge chiar la 25 de grade. Apa mării va ajunge până la 22 de grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top