Connect with us
Alertă meteo de vreme severă. ANM anunță cod galben în București și 11 județe

Vremea

Alertă meteo de vreme severă. ANM anunță cod galben în București și 11 județe

Agenția Națională de Meteorologie a prelungit, marţi, avertizările Cod galben de vânt, valabile pentru București și mai multe județe din țară.

Meteorologii ANM au emis, marți după-amiază, noi atenționări Cod galben de vânt pentru județele Cluj, Sălaj, Maramureş, Satu Mare, valabile până la ora 18:00.

În acest interval se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 55…65 km/h; iar la altitudini de peste 1800 m, 90…100 km/h, spulberând zăpada.

Și județele Vaslui, Botoşani, Iaşi, Galaţi, Suceava, Constanța și Tulcea se află sub atenționare cod galben de vreme severă până la ora 17:00.

Se vor semnala intensificari locale ale vantului, cu viteze la rafala de 55…60 km/h.

Alte 19 județe și Capitala s-au aflat până la ora 15.00 sub cod galben de vânt.

În județele Mehedinţi, Vâlcea, Olt, Gorj, Dolj, Suceava, Bacău, Botoşani, Neamţ şi Iaşi s-au semnalat intensificări locale ale vântului, cu viteze la rafală de 55 – 60 km/h, iar în zonele de munte din judeţele Bacău şi Vrancea, la altitudini de peste 1.500 de metri, viteza vântului a atins 80 – 90 km/h, informează Agerpres.

Totodată, în judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Giurgiu, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Ilfov, Călăraşi, precum şi în municipiul Bucureşti, vântul a avut intensificări cu rafale de până la 65 km/h.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top