Alertă meteo! Un val de aer rece pune stăpânire pe țară

Ultimul update: joi 12 septembrie 2019 11:16 Data publicării: joi 12 septembrie 2019 11:15
Autor , în Vremea

ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoare perioadă și se pare că ne vom confrunta cu un val de aer rece în următoarea perioadă. Toamna își intră în sfârșit în depturi!

Alertă meteo! Un val de aer rece pune stăpânire pe țară

În zilele care urmează temperaturile maxime vor fi curpinse între 23 și 30 de grade, iar valoriel celor minime se vor regăsi între 2 grade în estul Transilvaniei și 19 grade în nordul litoralului. Se pare că vor exista și condiții de ceață, izolat.

Vremea în perioada 12.09.2019  – 13.09.2019 

În acest interval își vor face apariția înnorări trecătoare în special ziua, în regiunile de vest și nord-vest. Există și posibilitatea apariției unor averse slabe, dar și a descărcărilor electrice.  Temperaturile maxime se vor regăsi între 23 și 30 de grade. Minilele acestei perioade vor fi încadrate între 8 și 19 grade. Temperaturile vor fi mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat, dimineața și în timpul noapții, vor exista condiții de ceață.

Citește și: Horoscop Neti Sandu 12 septembrie 2019. O nouă sursă de bani pentru Vărsători

În Capitală, vremea se menține frumoasă. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab până moderat. Maxima ajunge până la valoarea de  29 de grade, iar temperatura minimă va fi de 15 grade.

Un val de aer rece pune stapanire pe tara

Un val de aer rece pune stapanire pe tara

Vremea în perioada 13.09.2019 – 15.09.2019 

Temperaturile vor fi mari în majoritatea regiunilor țării. Vor apărea însă și înnorări, în special în regiunile nordice și în zonele montane. Cu toate acestea condițiile de ploaie vor fi reduse în acest interval de timp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în nordul litoralului. Totuși, vor exista și condiții de ceață în anumite zone.

Citește și: Mario Iorgulescu ar fi consumat alcool și cocaină înainte de producerea accidentului teribil

Temperaturile cresc în București, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla în această perioadă slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16 grade, conform detaliilor oferite de Administrația Națională de Meteorologie.

Citește și: Legea pensiilor se modifică! Ce se întâmplă cu pensia de urmaș

Vremea în perioada 15.09.2019  – 18.09.2019

Un val de aer rece pune stăpânire pe țară în această peroadă. Vremea se va răci în majoritatea zonelor țării, valorile termice ajuingând chiar sub cele specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a ploilor și a fenomenelor extreme va fi mai mare la finalul intervalului și în regiunile nordice.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii