Connect with us
Alertă meteo! Vin ninsorile, iar temperaturile vor scădea cu 20 de grade

Vremea

Alertă meteo! Vin ninsorile, iar temperaturile vor scădea cu 20 de grade

Vin ninsorile în acest weekend, chiar și în Capitală! Tempraturile scad drastic și se va depunde un strat de zăpadă consistent. Temperaturile de vinei și sâmbătă de 22-23 grade calcius vor ajunge luni și marți la 3-4 grade.

Alertă meteo! Vin ninsorile, iar temperaturile vor scădea cu 20 de grade

Vremea va suferi o schimbare radicală în zilele care urmează. Temperaturile scad drastic și se va așeza un strat consistent de zăpadă în mai multe zone din țară.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ploile se vor transforma în ninsoare în Maramureș, Transilvania, Crișana și Moldova. În Carpații Orientali se va depune un strat consistent de zăpadă.

Duminică temperaturile vor scădea cu până la 10 grade fațp de ziua precedentă, iar în nord, centru și nord-est vor apărea precipitații: ploi, lapoviță și ninsori.  Luni vor fi precipitații mixte în sud, sud-est, iar în restul țării vor predomina ninsorile.

În București vremea este însorită și temperatura este de 23 de grade sâmbătă. De duminică se răcește și maximele ajung la 3-4 grade. Tot din ultima zi a acestei săptămâni apar ploile, iar noaptea vor fi prezente lapovița și ninsoarea. Luni va ninge în Capitală și se va depunde strat de zăpadă. Vremea va începe să se încălzească ușor odată cu ziua de miercuri.

Citește și: Cine este Sara Maria Ardeleanu, concurenta care a primit Golden Buzz la Românii au Talent aseară

Citește și: Calendar Ortodox 21 martie 2020. Sfantul Ierarh Iacob Marturisitorul; Pomenirea mortilor

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top