Connect with us
ANM: Cod Galben de ceață în 12 județe din România

Vremea

ANM: Cod Galben de ceață în 12 județe din România

ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru 12 județe din România. Ceața va da bătăi de cap șoferilor, conform avertizării de tip nowcasting pentru 19 februarie 2019.

Vremea 19 februarie 2019 – Cod Galben

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi dimineaţa mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în orele următoare, în 12 judeţe din Transilvania, Muntenia şi Dobrogea.

Citește și: Vremea, marți, 19 februarie 2019. De joi vin ninsorile

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în localităţi din judeţele Braşov, Covasna, Harghita şi Sibiu se va semnala ceaţă, fenomen care determină reducerea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În aceste zone vor fi şi depuneri de chiciură.

De asemenea, până la ora 9:00, se află sub atenţionare de ceaţă şi vizibilitate redusă în trafic mai multe localităţi din judeţele Giurgiu, Teleorman, Caraş-Severin, Constanţa, Tulcea, Alba (zona joasă), Cluj şi Mureş (zona joasă).

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. AGERPRES

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top