Connect with us
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi și ninsori la munte, valabilă până luni dimineața.

Vremea

ANM: Informare METEO: Ploi si ninsori pana luni dimineața

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o informare meteo de ploi, ninsori la munte şi depuneri de polei, care va intra în vigoare în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 23.00, fiind valabilă până luni dimineaţă, la ora 10.00.

În acest interval, în jumătatea de sud a ţării şi local în centru şi nord-est vor fi precipitaţii. În sud-vest, cantităţile de apă vor depăşi 15 – 20 l/mp şi izolat, mai ales la munte, 25 – 30 l/mp.

Conform ANM, în nordul şi vestul Olteniei, nord-vestul Munteniei, Munţii Banatului şi local în Carpaţii Meridionali vor fi mai mult ninsori şi se va depuneun strat nou consistent de zăpadă. De asemenea, vântul va avea intensificări temporare, mai ales pe crestele montane înalte, spulberând zăpada.

În zonele joase din Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania, sudul şi centrul Moldovei, vor fi precipitaţii mixte, care vor favoriza depuneri de polei, mai arată meteorologii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top