Connect with us
ANM. Prognoza actualizată Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai

Vremea

ANM. Prognoza actualizată Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai

Meteorologii anunță vreme deosebit de frumoasă pentru perioada în care românii vor avea minivacanța de Paște și 1 Mai.

Vremea de Paște 2019 va avea temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei. Temperaturile maxime pentru această perioadă se vor atinge în intervalul 30 aprilie- 1 mai.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Banat și Crișana

Pe 26 aprilie, sunt prognozate 26 de grade, ca în plină vară. Însă, temperaturile vor coborî la 20 de grade în ziua de Paște, iar de 1 Mai sunt prognozate 22 de grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, mai însemnat cantitativ pe 27 aprilie.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Transilvania

Temperaturile sunt în creștere. Pe 26 aprilie sunt prognozate 24 de grade, iar de Paște vor fi în jur de 18 grade. De 1 Mai, vor fi în jur de 20 de grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, mai însemnat cantitativ pe 27 aprilie.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Maramureș

Temperaturile vor crește în fiecare zi până pe 25 aprilie când sunt prognozate 24 de grade. De Paște, temperaturile vor coborî la 18 grade, iar de 1 Mai vor fi în jur de 22 de grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, mai însemnat cantitativ pe 27 aprilie.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Moldova

Până pe 27 aprilie, temperaturile vor urca în fiecare zi, până la 22 de grade. De Paște, sunt prognozate 20 de grade, iar de 1 Mai vor fi  în jur de 22 – 24 de grade. Vor fi condiții de ploaie în perioada 27 aprilie – 5 mai.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Dobrogea

Temperatura crește de la o zi, la alta, de la 16 grade, la 20 de grade de 1 Mai. În ziua de Paște, sunt prognozate 16 grade. Vor fi condiții de ploaie slabă după data de 27 aprilie.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Muntenia și Oltenia

Sunt prognozate 22 de grade în ziua de Paște, iar în zilele următoare vor fi în jur de 23 de grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, dar după 27 aprilie sunt șanse de ploaie pe arii extinse.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, la munte

În minivacanța de Paște și 1 Mai, la munte va fi mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă: în jur de 10 grade la prânz și 2 – 4 grade în timpul nopților. După data de 27 aprilie, vor fi condiții pentru precipitații mai importante cantitativ.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top