Connect with us
Avertizare meteo: Cod Galben de ceață și vânt, în Harghita și Sibiu

Vremea

Avertizare meteo: Cod Galben de ceață și vânt, în Harghita și Sibiu

Avertizare meteo: Cod Galben de ceață și vânt, în Harghita și Sibiu. Administrația Națională de Meteorologie a emis două coduri galbene. Un cod galben de ceață valabil în județul Harghita și un cod galben de vânt valabil în Sibiu.

Cod Galben de ceață

Cod Galben de ceață în județul Harghita. Mai exact în următoarele zone: Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Toplița, Cârța, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Ciumani, Cozmeni, Dănești, Ditrău, Frumoasa, Gălăuțaș, Joseni, Lăzarea, Leliceni, Mădăraș, Mihăileni, Păuleni-Ciuc, Plăieșii de Jos, Racu, Remetea, Sâncrăieni, Sândominic, Sânmartin, Sânsimion, Sântimbru, Sărmaș, Siculeni, Subcetate, Suseni, Tomești, Tușnad, Voșlăbeni.

Acest cod este valabil pâna la ora 21:00 și se va semnala ceaţă în zonele joase ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Cod Galben de vânt

Cod Galben de vânt în județul Sibiu. Mai exact în următoarele zone: Avrig, Tălmaciu, Boița, Șelimbăr, Turnu Roșu. Codul galben este valabil până la ora 0:00. În acest interval se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 60-70 km/h.

Poliția Rutieră îi sfătuiește pe șoferi să circule cu atenție și cu viteză redusă. Din cauza vremii nefavorabile au avut loc mai multe evenimente rutiere în ultimele zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top