Connect with us
ANM a emis, vineri dimineaţă, atenţionări cod galben de vânt puternic pentru şase judeţe. Sunt vizate, în special zonele de munte.

Vremea

Avertizare meteo: Cod galben de vânt în șase județe

Avertizare meteo pentru șase județe din țară. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri dimineaţă, atenţionări cod galben de vânt puternic pentru şase judeţe. Sunt vizate, în special zonele de munte.

Avertizarea meteo este în vigoare până la ora 11.

Codul galben este valabil pentru județele judeţele Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

Avertizare meteo: Cod galben de vânt

În judeţele Vrancea, Bacău, Neamţ şi Suceava, vântul va avea intensificări care vor depăşi, local, 60-70 de kilometri pe oră. La altitudini de peste 1.700 de metri, la rafală pot atinge şi depăşi 90 de kilometri pe oră.

În judeţele Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, în zonele montane, la peste 1.700 de metri altitudine, intensificările vântului vor depăşi la rafală 80-90 de kilometri pe oră, spulberând zăpada.

Cum va fi vremea în weekend

Vremea se va răci în următoarele două zile, cu excepția zonelor Oltenia și Dobrogea. Conform prognozei de acum, cele două regiuni vor fi până la 11 grade ziua și -2 grade noaptea.

Citește și: Cum va fi VREMEA de CRĂCIUN 2016 și de REVELION 2017

În restul țării, nu va fi mai cald de 7 grade. În regiunile depresionare, la deal și la munte, vremea se menține la 3-4 grade

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top