Connect with us
Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo de ploi, vânt și ninsori la munte. Avertizarea este valabilă până duminică.

Vremea

Avertizare meteo de ploi, ninsori și vânt, până duminică

Avertizare meteo de ploi transmisă de Administrația Națională de Meteorologie. Potrivit meteorologilor, până duminică vor fi ploi în sud, este și centru, ninsori la munte și vânt în estul și sud-estul țării. Avertizarea este valabilă de vineri și până duminică.

Avertizare meteo de ploi, vânt și ninsori, de vineri până duminică

Meteorologii au avertizat că, de vineri după-amiază până duminică seara, vor fi ploi în sudul, estul şi centrul ţării. De asemenea vor fi ninsori la munte, precipitaţii mixte în estul Transilvaniei şi în vestul şi nordul Moldovei. Vânt va fi și în estul şi sud-estul ţării, dar şi la munte. La rafală va atinge viteze de 60-70 de kilometri pe oră.

Informarea este valabilă de vineri, ora 13.00, până duminică, la ora 22.00, în sudul, estul şi centrul ţării. Temporar va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă de 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat, mai ales în zona montană, 25-30 de litri pe metru pătrat.

La munte, la început vor fi precipitaţii mixte, iar începând de sâmbătă vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu rafale de peste 60-70 de kilometri pe oră, spulberând zăpada.

Citește și: Vremea în weekend-ul 11-12 martie 2017. Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă, duminică

Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în regiunile estice şi sud-estice, cu viteze de 50-55 de kilometri pe oră. În estul Transilvaniei, precum şi în vestul şi nordul Moldovei, duminică vor fi precipitaţii mixte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top