Connect with us

Vremea

Busu: „Temperaturile scad sub 10 grade. Nu vă schimbați cauciucurile”

Florin Busuioc a prezentat ca în fiecare vineri, progoza meteo pentru weekend în emisiunea „La măruță”. Florin Busuioc, prezentatorul vremea de la Pro TV, a spus ca vremea în weekend va fi frumoasă, dar de marți temperaturile scad sub 10 grade.

Florin Busuioc a avertizat telespectatorii Pro TV că începând de marți, temperaturile vor scădea cu 10 grade și le recomandă să nu-și schimbe cauciurile de iarnă.

Citește aici prognoza METEO completă.

Vremea ANM 25 martie – 22 aprilie 2019 – Prognoza meteo pentru 4 săptămâni

Vremea ANM 25 martie - 22 aprilie 2019 - Prognoza meteo pentru 4 săptămâni

Vremea ANM 25 martie – 22 aprilie 2019 – Prognoza meteo pentru 4 săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 25 martie – 22 aprilie 2018. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în cea de-a doua lună de primăvară.

Astfel, potrivit specialiştilor ANM, în prima săptămână de prognoză, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale. Va fi mai rece în zonele de munte, unde va ninge.

Prognoza meteo 25 martie – 1 aprilie 2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână și local mai coborâte, în special în zonele de munte.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea de vest a țării și apropiate de cele normale pentru această săptămână în restul teritoriului.

Vremea 1 – 8 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile vestice, nordice și centrale și apropiate de mediile multianuale specifice acestei săptâmâni în celelalte zone.

Citește mai mult despre prognoza meteo aici.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top