Connect with us
Busu tocmai a anunțat -15 grade sâmbătă

Vremea

Busu tocmai a anunțat -15 grade sâmbătă. Pronoza completă

Vremea înrăutățește conform ANM și informării date publicității astăzi. Prognoza meteo pentru perioada 20 februarie – 18 februarie 2019, aduce temeperaturi scăzute chiar și cu minus 20 de grade față de temperaturile de acum.

Vremea 20 -24 februarie – 2019

În emisiunea „Vremea” prezentată de Florin Busuioc la Pro TV, s-au anunțat și temperaturi de -15 grade sâmbătă, cu mult față de temperaturile de acum.

Joi, iarna revine în forță în România: ninsori și temperaturi de -20 de grade

Bucuraţi-vă de această primăvară aparentă cât mai puteţi. Se întoarce frigul în vieţile noastre, iar potrivit meteorologilor, până în martie o să avem parte de încă un episod de iarnă.

Joi, se strică vremea, iar în weekend vor fi temperaturi negative în toată ţara.

Din păcate, iarna nu pleacă atât de uşor. Vom mai avea parte de soare şi miercuri, dar de vineri se strică vremea: se răceşte destul de puternic şi va ninge.

În weekend va fi ger și vom avea parte de temperaturi negative în cea mai mare parte a ţării. Cel mai frig va fi în depresiuni, pe unde vor fi şi -20 de grade, iar în rest până la – 14 grade.

De asemenea, se anunţă vânt puternic cu viteze de 50-60 de kilometri pe oră în zonele joase şi de până la 80 de kilometri pe oră la munte.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top