Ce se întâmplă cu vremea săptămâna aceasta. Când se răcește și unde apar ploi

Ultimul update: luni 2 septembrie 2019 10:13 Data publicării: luni 2 septembrie 2019 10:13

Adiminstrața Națională de Meteorologie a anunțat ce se întâmplă cu vremea săptămâna aceasta, când scăpăm de caniculă și care sunt zonele în care va ploua. Se pare că în continuare avem parte de câteva zile caniculare și abia spre mijlocul săptămânii vom reuși să ne răcorim.

Ce se întâmplă cu vremea săptămâna aceasta. Când se răcește și unde apar ploi

Este prima săptămână din luna septembrie, însă meteorologii ne anunță că nu scăpăm încă de căldura mare. Deși temperaturile au început să scadă pe timp de noapte, zilele însorite persistă până spre mijlocul săptămânii. Urmează ca în weekend să avem din nou zile caniculare.

Citește și: Prognoza meteo septembrie 2019 – Vremea o ia razna, unde lovește înghețul

„Primele două zile ale săptămânii vor aduce o vreme călduroasă în cea mai mare parte a țării, asta înseamna valori de peste 30 de grade. Vom atinge 35-36 de grade, valori măsurate la umbră, dupa orele amiezii”, a precizat meteorologul ANM Mihai Timu, conform B1 Tv.

Urmeaza zile foarte calduroase pana la mijlocul saptamanii

Urmeaza zile foarte calduroase pana la mijlocul saptamanii

Începând cu ziua de miercuri vremea se mai răcorește puțin, deoarece va pătrunde un val de aer rece în toată Europa. Miercuri se mai răcorește un pic. Va pătrunde un aer mai rece din Europa. Maximele vor porni de la valori de 21-23 de grade în depresiuni pentru jumătatea de sud-vest a țării”, a mai spus Timu.

Citește și: Horoscop Neti Sandu 2 septembrie 2019. Fecioarele au mare succes în carieră

În zilele de marți și miercuri vor apărea ploi torențiale în mai multe zone din țară, în special în regiunile de deal și de munte. ”Va fi o vreme destul de însorită. Atragem atenția asupra a ceea ce se va întâmpla de marți după-amiaza. Vor fi averse torențiale în zonele de deal și de munte”, a mai informat meteorologul.

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *