Connect with us
Cod galben de ceață emis de ANM vineri dimineața. Sunt 22 de județe vizate de atenționare. Vizibilitatea este scăzută pe mai multe drumuri.

Vremea

Cod galben de ceață pentru 22 de județe din țară

ANM a emis vineri dimineață o atenționare cod galben de ceață, valabilă pentru 22 de județe ale țării. Vizibilitatea este scăzută pe mai multe drumuri.

Codul galben de ceaţă emis pentru judeţele Alba, Harghita, Covasna şi Mureş este în vigoare până la ora 9.00.

Tot până la 9.00 sunt sub cod galben de ceaţă şi judeţele Gorj, Olt, Dolj, Buzău, Teleorman, Giurgiu, Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Bihor, Satu Mare, Timiş, Arad şi Cluj.

În toate aceste zone vizibilitatea este redusă local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Pe alocuri se va depune şi chiciură, dar şi polei.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, între kilometrii 504 şi 584, precum şi pe tronsonul kilometric 316-354, între Sibiu şi Deva, traficul se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

În condiţii similare, se circulă şi pe A3 Câmpia Turzii – Gilău (între kilometrii 1 şi 25), dar şi pe tronsonul kilometric 40-50 al A2 Bucureşti – Constanţa, precum şi pe drumuri din judeţe ca Alba, Buzău, Bihor, Cluj, Giurgiu, Gorj, Iaşi, Satu Mare, Teleorman, Suceava şi Vrancea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top