Connect with us
Cod Galben de ceață în Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Hunedoara, Alba, Braşov, Harghita, Sibiu şi Mureş

Vremea

UPDATE COD GALBEN de ceață în Transilvania! Întarzieri zboruri Aeroport Cluj și București. Vizibilitate scăzută

Alertă de meteo! Cod Galben de Ceață pentru 10 județe din Transilvania. ANM anunță că vizibilitatea poate scădea sub 200 de metri. În unele județe chiar sub 50 de metri, anunță administrația natională de meteorologie, citată de agențiile de presă.

UPDATE 09:38 – ANM extinde codul galben de ceață

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, mai multe avertizări nowcasting cod galben de ceață densă pentru 11 județe din țară.

Meteorologii au emis mai multe avertizări nowcasting cod galben de ceață densă pentru județele Maramureș, Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud, avertizare care expiră la ora 13.00. ANM avertizează că este local ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 metri și izolat sub 50 metri.

O altă avertizare cod galben de ceață vizează județele Bihor și Hunedoara, avertizare ce expiră la ora 12.00, scrie Mediafax.ro.

UPDATE 09:18 – Întârzieri pe Aeroportul din Cluj din cauza ceții

Ceața proavoacă probleme și pentru avioanele care spre din Cluj. Conform Aeroportului internațional Avram Iancu, din Cluj, 7 zbouri au probleme cauzate de vreme. Zborurile: RO 641 Cluj – București (programat să decoleze la ora 9:25, în loc de ora9:10), RO 651 Tarom spre București este anunțat la pentru ora 11:30, în loc de 8.30.

Alte zbouri afectate pe Aeroportul internațional Avram Iancu. Sosiri și plecări.

Intârzieri Aeroport  Cluj sosiri, curse: OB 6403(Iași – Cluj), RO651(București – Cluj), OB 3001(București – Cluj), RO 641(București – Cluj).

Aeroport Cluj 24 noiembrie 2014 întârzieri plecări

Aeroport Cluj 24 noiembrie 2014 sosiri plecări

Intârzieri zoburi plecări de pe aeroportul CLUJ: OB 6406(Cluj – Timișoara), OS 7016 (Cluj – Viena), RO 347 (Cluj – Viena), RO (Cluj – București)

Aeroport Cluj 24 noiembrie 2014 întârzieri plecări

Aeroport Cluj 24 noiembrie 2014 întârzieri plecări

Detalii actualizate despre programul zborurilor de pe aeroportul din Cluj și București găsiți aici și aici.

Cum se circulă pe A1 și A3 24 noiembrie

Se circulă în condiții de ceată pe A1 și A3, codul galben de ceată afectând traficul rutier. Cenntrul infotrafic anunță ca pe autostrada A1 (Sibiu – Deva, kilimetrii 309 – 369) se circulă cu vizibilitate redusă de sub 100 de metri. De asemenea pe autostrada A3, Turda Gilău, în zona județului Mureș pe DN 15 (E60), Târgu Mureș – Cluj Napoca se circulă în aceleași condiții.

În unele locuri (în special în Mureș) vizibilitatea este redusă la aproximativ 30 de metri, conform Infotrafic.

Lista județelor afectate de codul galben de ceață

Codul galben de ceată este valabil în judeţele: Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Hunedoara, Alba, Braşov, Harghita, Sibiu şi Mureş.

ANM a emis avertizarea, joi, 24 noiembrie 2016 și estimează ca situația va persista până la ora 9.

Trafic oprit în județiul Sălaj pe DN1C

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe DN1C Dej – Baia Mare este oprită, la kilometrul 107+500 de metri, în zona localității sălăjene Ileanda, pentru a se permite repunerea pe roți a unui autotren ieșit noaptea trecută în decor.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top