Connect with us
Cod roșu de ploi torențiale în Bacău, emis de meteorologi

Locale

Cod roșu de ploi torențiale în Bacău, emis de meteorologi

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, un Cod roșu de ploi torențiale, valabil duminică, până la ora 16.30, în zona județului Bacău.

„Se vor semnala averse torențiale ce vor cumula 35…40 l/mp, în zona avertizată s-au acumulat 40…50 l/mp, grindină, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului”, conform ANM.

Tot duminică, ANM a emis un Cod portocaliu de ploi torențiale, valabil până la ora 17.00.

Sunt vizate județele Bacău (Oituz, Slănic-Moldova), Alba (zona de munte de peste cota 1800 m) și Sibiu (zona de munte de peste cota 1800 m).

„Se vor semnala averse torențiale care vor cumula 30…40 l/mp – în ultima oră în zona avertizată s-au cumulat în jur de 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici”, avertizează meteorologii.

Până la ora 17.10, în județul Caraş-Severin (Teregova, Luncavița) este valabil un Cod Galben de averse și descărcări electrice.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top