Connect with us
Cum va fi vremea de Florii, vremea pe 12 aprilie

Vremea

Cum va fi vremea de Florii, vremea pe 12 aprilie

Toata lumea vrea sa stie cum va fi vremea de Florii. Anul acesta, duminica Floriilor cade pe 12 aprilie, iar prognoza meteo este plina de surprize.

Vremea de Florii in Bucuresti

Bucurestenii se vor ‘bucura’ de putina ploaie duminica, insa temperaturile nu vor scadea sub 20-21 de grade. Se asteapta o zi mohorata inca de dimineata. Cerul va fi innorat pe parcursul intregii zile. Soarele poate iesi putin la geam la pranz, insa ploile vor invinge in final. Maximele zilei vor fi atinse in intervalul orar 13-18.
Umiditate: 73%
Vant: 14 km/h

Vremea in Transilvania

Minimele de Florii in Cluj Napoca nu vor cobori sub 7 grade, iar maximele atinge 18-19 grade. Ploile nu ii vor ocoli nici pe ardeleni. Ceva mai frig va fi in vestul tarii, unde, la Oradea, se vor inregistra temperaturi de 15 grade, o scadere accentuata fata de inceputul saptamanii.
Umiditate: 74-76%
Vant: 13 km/h

Vremea de Florii in Banat

Nici in Timisoara nu va fi foarte cald de Florii. Termometrul nu va urca in grade peste cifra 16. Spre deosebire de Transilvania si Bucuresti, in Banat umiditatea in aer va fi ceva mai scazuta: 68%. Vantul va sufla moderat spre puternic, atingand o viteza de 34 kilometri la ora.

Vremea in Muntenia

Grade multe si la Ploiesti in Duminica Floriilor si in regiunea Muntenia, dar acestea nu vor fi resimtite la valoarea lor din cauza ploilor. Temperaturile vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade.
Umiditate: 68%
Vant: 6 km/h

Vremea in Maramures si Satmar

La Satu Mare termometrele indica maxime de 16-17 grade, iar la Baia Mare 17-18 grade. Ploile vor fi prezente si in aceste judete, iar umiditatea in aer vine cu o valoare ridicata: 77%. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu o viteza de 10 kilometri la ora.

Vremea in Moldova

In nordul Moldovei va fi placut de Florii, din punct de vedere termometric. Ca si in celelalte zone ale tarii, si aici se asteapta ploi, insa cantitatea acestora nu va fi insemnata. Maxime de 20 grade la Iasisi Galati, 19 la Bacau si 18 la Suceava.
Umiditate: 82%
Vant: 14 km/h

Vremea de Florii in Oltenia

Din cauza umiditatii foarte mari (o valoare de 72%), in Oltenia Floriile vor fi putin friguroase, in ciuda celor 20 de grade anuntate de meteorologi. Ploile vor fi insemnate cantitativ pe parcursul intregii sale, iar vantul va bate cu o viteza de 13 kilometri la ora.

Vremea in Dobrogea

Ploua si la Constanta de Florii. Se vor inregistra maxime de 18 grade si minime de 11. Vantul va sufla destul de puternic incat sa creeze un disconfort atmosferic, cu o viteza de 21 kilometri la ora. Umiditatea in aer va fi de 64%, conform ANM.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top