Connect with us
Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în săptămâna 16-22 ianuarie. Ninsorile se întorc și va fi ger în toată țara.

Vremea

Cum va fi vremea în săptămâna 16- 22 ianuarie. Ninsori și ger

Începând de luni ninsorile își vor face din nou apariția. Ninsorile se întorc în special în regiunile sudice, sud-estice, inclusiv în București, dar și la munte.

Cum va fi vremea săptămâna viitoare. Meteorologii anunță temperaturi de -23 de grade

„În noaptea de luni spre marți 16 spre 17 ianuarie va începe din nou să ningă în sudul țării. Vântul se va intensifica, ninsoarea va fi spulberată și zăpada deja existentă viscolită. Ninsorile vor fi prezente și asociate cu intensificări ale vântului și pe parcursul zilei de mercuri, apoi va devenit zolat. Duminică spre luni va fi ger în toată țara. Marți va fi ger în nord, centru și nord-est, iar în nopțile următoare ger. În estul Transilvaniei, luni, vor fi -19 grade.

Joi, tot în estul Transilvaniei, temperaturile vor fi în jur de -23 de grade. Și maximele vor fi negative peste tot. În toată perioada va fi o vreme deosebit de rece.

La București se va intensifica vântul și va începe să ningă luni spre marți. De asemenea va ninge și marți și miercuri.

Apoi vântul slăbește din intensitate, puțin probabil să mai ningă în următoarele zile după luni, marți miercuri, dar temperaturile vor fi în scădere. În zona preorășănească vor fi temperaturi de -14 grade. Nicio veste bună!

O vreme încă de iarnă veritabiă și termic și ca aspect, cel puțin în sudul țării și vânt în toată această perioadă în special la munte la altitudini mai mari.”, a declarat meteorologul Romica Jurca pentru Huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top