Connect with us
Cum va fi vremea în week-end. Anunț de la meteorologi

Vremea

Cum va fi vremea în week-end. Anunț de la meteorologi

Vineri, vremea va fi caldă, deosebit de caldă în regiunile vestice și sudice, dar și în general instabilă. Iată ce ne așteaptă din punct de vedere meteorologic în zilele de week end.

Vremea în week-end Vineri Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului posibil și cu aspect de vijelie și condiții de grindină în zonele de deal și de munte, în vestul, nordul și centrul țării și pe arii restrânse în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 21…22 de grade pe litoral, până la 32…33 de grade în Banat și în Lunca Dunării.

Vremea în Bucureşti În Capitală, dimineața 16…17 grade. Pe parcusul zilei, vremea va fi caldă cu o maximă de 30-31 de grade la amiază.

Vremea sâmbătă şi duminică Sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, dar și în general instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie în Oltenia, Banat, Transilvania, local în Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și pe suprafețe mici în restul teritoriului.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă pot fi însemnate în sud-vestul teritoriului și la munte.

Meteorologii anunță vremea în week end

Pe arii restrânse va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral și 33 de grade în Lunca Dunării.

În Capitală, vremea va fi deosebit de caldă. În a două parte a zilei vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Dimineață, 16-18 grade și la amiază, în jur de 32 de grade.

Duminică, vremea va fi în general instabilă, dar și caldă. În regiunile vestice, nordice, centrale, în zonele montane și submontane, dar pe arii restrânse și în restul teritoriului, mai ales după-amiază vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în sudul litoralului și 32 de grade în Lunca Dunării.

În Bucureşti, vremea va fi caldă. După-amiază vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineața vor fi 16-18 grade și la amiază, 29…30 de grade.

 

1 Comment

1 Comment

  1. visoiu Marius Robert

    2018-06-07T17:03:11+03:00 at 17:03

    Sunt multumit de cum prezentati stirile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top