Connect with us
Cum va fi vremea în weekend. Unde va viscoli

Vremea

Cum va fi vremea în weekend. Unde va viscoli

Vremea în weekend va fi una rece și nu este exclus să apară ninsori slabe în zona Capitalei. La nunte, ninsorile încep să curpindă toate masivele, iar vântul va viscoli ninsoarea.

Vremea se răceşte în zona Capitalei, de vineri. Vom avea o maximă de doar 1 grad, cer noros şi un vânt activ. Peste noapte, norii se risipesc şi temperaturile coboară simţitor. Vor fi minus 7 grade în centrul oraşului şi minus 9 grade în zona periferică.

Sambata, deşi se arată soarele, avem încă o zi rece, cu vânt destul de insistent. Maxima se opreşte din nou la 1 grad; iar maine-noapte se-aduna norii şi e posibil să fulguiască.

Ziua de duminică ne-aduce atmosfera închisă şi temperaturi scăzute. O să ningă din când în când; pe la amiază vor fi în jur de zero grade; iar în noaptea următoare se vor înregistra minus 5 grade.

Frigul persistă şi la începutul săptămânii. Mai vin câteva ninsori slabe, iar în noaptea de luni spre marţi se răceşte şi mai tare: temperatura coboară până la MINUS 8 grade.

În zonele montane frigul va fi greu de îndurat. In multe staţiuni o să fie ger şi la amiază; s-ar putea să vină şi câţiva fulgi de zăpadă, iar vântul va sufla mai tare în zonă înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbura.

Şi sambata avem vreme geroasă în mare parte din zona montană. Apar şi ninsorile: ziua în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar noaptea şi în celelalte masive. Şi vântul va viscoli ninsoarea, în special pe creşte.

Şi duminică o să fie foarte frig; va ninge aproape peste tot, iar viscolul va continua, mai cu seamă la altitudini mari.

Luni mai vin ceva ninsori, dar pe zone restrânse din Carpaţii Meridionali şi Orientali. În rest cerul se degajează, dar vom avea temperaturi foarte scăzute şi un ger cumplit în masivele sudice.

Citește și: Vremea până pe 13 ianuarie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top