Connect with us
Vremea se menține rece pentru această perioadă în zilele de luni și marți, dar de miercuri reintră în procesul de încălzire.

Vremea

Cum va fi vremea la început de săptămână. Prognoza meteo pentru luni, marți și miercuri

Vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă în zilele de luni și marți, transmite Administrația Naționlă de Meteorologie.

Vremea luni, 24 aprilie 2017

Cerul va fi variabil și se vor semnala înnorări temporare în zonele de nord, centru și est. Aici sunt așteptate și ploi, pe arii restrânse. În Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei se pot semnala şi descărcări electrice. În zona montană vor fi precipitaţii slabe, mixte, mai ales ninsori la altitudini mari.

Vântul va sufla moderat, dar va avea intensificări izolat, în timpul zilei. Maximele zilei se vor încadra între 8 grade (estul Transilvaniei) și 17-18 grade în zona de sud a Olteniei și sud-vestul Muntenie, iar cele minime vor fi cuprinse între minus 2 grade șin 5 grade. Noaptea, se va produce brumă, local.

În București, vremea se menține rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și condiții de ploaie slabă, de scurtă durată. Vântul va sufla în general moderat, iar maximele nu vor depăși 17 grade.

Vremea marți, 25 aprilie 2017

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această perioadă.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara în zonele de munte precum şi în vestul şi nord-vestul ţării, unde izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe, de scurtă durată.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, dar local şi în Banat, Crişana, Dobrogea şi Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, iar cele minime, în general, între 2 şi 10 grade. În zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţă, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiţii de brumă.

De miercuri, vremea intră într-un proces de încălzire, iar maximele reintră în mediile normale pentru acest interval de timă. Se mențin condiții de averse la munte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top