Connect with us
Cum va fi vremea în săptămâna 20-26 martie 2017. Luni, ninsori

Vremea

Cum va fi vremea în săptămâna 20-26 martie 2017. Luni, ninsori

Află cum va fi vremea în săptămâna 20-26 martie 2017. Meteorologii de la ANM au emis un cod galben de ninsori valabil din seara de 19 martie până luni, 20 martie, la ora 17.

Cum va fi vremea în săptămâna 20-26 martie 2017: Regiune cu regiune

INFORMARE ANM: SĂPTĂMÂNA DEBUTEAZĂ CU NINSORI LA MUNTE

În regiunile de munte din toată țara sunt așteptate ninsori luni, până la ora 17. Vântul va sufla cu putere, cu o viteză de 55 de kilometri pe oră, mai ales pe crestele înalte ale munților. În centrul și vestul țării sunt așteptate ploi, iar în restul regiunilor vremea va fi la fel de mohorâtă, cu posibile precipitații pe ariile locale.

BANAT: Cea mai călduroasă zi va fi cea de miercuri, 22 martie, când temperatura va atinge valoarea de 23 de grade Celsius în timpul zilei. În Banat va fi o primăvară frumoasă până la finalul săptămânii, cu valori termice cuprinse între 17-23 grade în timpul zilelor.

OLTENIA: Oltenii vor trăi o vară frumoasă în zilele de marți și miercuri. Temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 22 grade Celsius pe parcursul întregii săptămâni.

TRANSILVANIA: Luni plouă în Transilvania, dar de marți încolo se instalează o primăvară călduroasă. Temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 22 grade Celsius. De marți și până joi, ardelenii vor putea sta la plajă.

Cum va fi vremea la mare

MOLDOVA: Nordul Moldovei nu va cunoaște temperaturi mai mari de 17 grade, și acestea doar la începutul săptămânii. Finalul lunii martie va fi unul mohorât. Cât despre regiunea sudică a Moldovei, primăvara e ceva mai primitoare, cu maxime de 18 până la 19 grade.

DOBROGREA: Pare greu de crezut, dar la mare va fi cel mai frig în această săptămână, cu excepția zonelor montante si a regiunilor subcarpatice. Gradele din termometre se vor opri la numărul 14.

MARAMUREȘ ȘI SĂTMAR: Și la Satu Mare și Baia Mare vine un soi de vară, cel puțin dacă vorbim de zilele de marți și miercuri, când sunt așteptate temperaturi de până la 22 de grade Celsius.

CITEȘTE ȘI: Echinocțiu de primăvară 2017. Tradiții și obiceiuri de echinocțiu de primăvară

MUNTENIA: În această regiune, din care face parte și capitala București, vremea va fi în general frumoasă. Ploile îi vor ocoli pe munteni toată săptămâna, iar cele 22 de grade din timpul zilelor îi vor scoate cu siguranță la plimbare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top