Connect with us
EXCLUSIV Teo mărturisire dupa 15 ani: Eu de fapt nu am adoptat-o pe Maia

Vremea

EXCLUSIV Teo mărturisire dupa 15 ani: Eu de fapt nu am adoptat-o pe Maia

Teo Trandafir a vorbit la Europa FM despre adopția Maiei, vedeta i-a mărturisit lui Toader Păun ca Maia nu a fost adoptată, ci așteptată.

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia.”

Podcasturi by Teo Trandafir

Sunt atât de fericită, am făcut un site care se numește teoriashow.com, unde public aceste podcasturi de 4 minute în care oamenii se regăsesc.

La final pentru ca a vorbit de Mircea Badea, vedeta le-a urat ascultatorilor o vorbă comună: Oameni buni vă doresc să aveți bucurii mici și dese.

Iată cum arată casa lui Teo Trandafir în care locuiește cu Maia – VIDEO!

Teo Trandafir s-a mutat într-o casă nouă cu fetiţa ei, Maria. Vedeta n-a vrut să facă o investiţie o investiţie pe viaţă, aşa că a ales să stea cu chirie. Prezentatoare tv şi-a dorit o schimbare radicală în viaţa ei, aşa că a decis să se mute.

Teo şi Maia sunt extrem de fericite în noua casă. Cele două sunt mândre de noua locuinţă, iar prezentatoarea tv a mărturisit că îşi împart una alteia treburile casnice şi se înţeleg de minune.

„A fost prima şi ultima casă pe care am văzut-o. Am văzut-o, am contactat proprietarul şi am luat-o. Aici trăim. Nu vreau să miroasă a ceapă în casă, aşa că nu prea mai gătesc. Noi nu prea ieşim din casă”, a declarat Teo, la Kanal D.

Ori de câte ori are o decizie importantăî de luat, Teo se consultă cu fiica ei, iar fără acordul ei nu face niciun pas. Din fericire, Maia a fost foarte mulţumită de noua casă: „De când am intrat, mi-am dat seama că aici este acasă. Adică, mă aşteptam să fie o casă mai rigidă, dar e chiar o casă călduroasă, primitoare şi mi-a plăcut foarte mult”.

Teo şi Maia încă se acomodează cu noua casă şi în fiecae zi descoperă lucruri noi. Un detaliu important este că Teo s-a hotărât să nu aibă internet wireless în casă: „Ne cam fură…şi pe una, şi pe cealaltă. Am zis că ce avem pe telefon ne ajunge!”

Articolul următor: Teo Trandafir i-a spus fiicei ei că nu sunt ”rude de sânge”! Replica adolescentei te va lăsa fără cuvinte

Teo Trandafir i-a spus fiicei ei că nu sunt ”rude de sânge”! Replica adolescentei te va lăsa fără cuvinte. Maia Trandafir este este invitata lui Teo Trandafir la sesiunea live de pe Facebook. Teotrandafir.com te tine la curent cu cele mai interesante declaratii facute de Maia Trandafir. Aceasta emisiune este realizata cu sprijinul Fares.

Maia: Am invatat de la tine sa fiu toleranta, dar mi-am dat seama cu cine sa fiu si cu cine nu. Daca ti se intampla ceva, nu este vina ta, dar daca alegi sa faci ceva gresit, ti-ai facut-o cu mana ta.

Nu mi-am dat seama nici pana acum, nu stiu multe. Stiu ca se ajunge la sinucidere si mi se pare groaznica. Probabil sunt acei copii care au nevoie de atentia parintilor.
Teo: Cand este potrivit ca un copil sa aiba Facebook?

Maia: Am inteles ca 14 ani. Facebook-ul nu este bun. Copiii sunt usor de manevrat.
Teo: Tu alegi sportul, dar copiii aleg internetul.

Maia: Pana la urma prefer sa-mi creez amintiri decat poze. Degeaba daca sunt niste poze, pot sa zambesc oriunde. Dar afara imi creez amintiri. Pe internet nu stiu daca se leaga prietenii adevarate.
Teo: Ce inseamna sa fii tanar?

Maia: Tanar nu esti dupa riduri. Tanar esti pe interior. Sa nu fie bagate in discutie chestia cu generatia neaparat.
Teo: Nu e greu sa fii copilul „lui” doamna Teo?

Maia: E cumva incomod. Trebuie sa fiu atenta. Trebuie sa am grija la oamenii cu care stau, la felul in care ma imbrac, desi eu nu tin cont. Nu zic ca nu respecta pe ce-mi aduci, dar nu pun pret pe asta.
Teo: Sunt momente in care esti nebuna?

Maia: Da, pentru ca niciun copil nu cred ca poate fi mereu la subiect, sa nu s emai joace, sa nu mai manace un pufulete sau ceva…
Teo: Ce ai vrea sa schimbi la oameni?

Maia: As vrea ca oamenii sa incerce…nu vreau sa-i schimb eu. Sa fie mai mult ei insisi. Sa nu para ceea ce nu sunt.
Teo: Care este parerea ta despre discriminare?

Maia: Oamenii pot arata in multe feluri…nu asta conteaza.
Teo: De ce ai ales sa nu-ti vopsesti parul?

Maia: Mi-am dat seama ca oricine poate avea parul rosu, toate culorile, dar am prefer sa ma axez…sa invat.
Teo: Tu ai circulat prin lume mult. Cum arata lumea vazuta la 13 ani?

Maia: In alte tari oamenii nu te analizeaza din cap pana in picioare. Oamenii te saluta desi nu te cunosc.
Sper ca Dumnezeu sa va vegheze si sa fiti cu totii impreuna!

VIDEO – TEO LIVE

Video: Trandafir la Europa FM

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top