Connect with us
METEO Cod galben de vreme severă până duminică dimineață

Vremea

METEO Cod galben de vreme severă până duminică dimineață

Meteorologii au emis în urmă cu câteva momente un cod galben de vreme rea și instabilitate atmosferică accentuată. Potrivit ANM, codul galben de vreme rea este valabil pentru cincu județe.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi averse pentru cinci judeţe.

Avertizarea este valabilă începând de sâmbătă, ora 18:00, până duminică, ora 6:00

Potrivit meteorologilor, în judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Caraş-Severin şi local în judeţul Hunedoara se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Codul galben emis de meteorologi este valabil până mâine

Cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp şi punctiform 40-50 l/mp.

Local şi temporar vor fi manifestări de instabilitate atmosferică pe parcursul zilei de sâmbătă, 9 iunie, în vestul, sud-vestul şi nord-estul ţării, precum şi în zona de munte, precizează ANM.

Citește și Cum va fi vremea în week-end. Anunț de la meteorologi

Vineri, vremea va fi caldă, deosebit de caldă în regiunile vestice și sudice, dar și în general instabilă. Iată ce ne așteaptă din punct de vedere meteorologic în zilele de week end.

Vremea în week-end Vineri Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului posibil și cu aspect de vijelie și condiții de grindină în zonele de deal și de munte, în vestul, nordul și centrul țării și pe arii restrânse în restul teritoriului.

Meteorologii anunță vremea în week end

Temperaturile maxime vor avea valori de la 21…22 de grade pe litoral, până la 32…33 de grade în Banat și în Lunca Dunării.

Vremea în Bucureşti În Capitală, dimineața 16…17 grade. Pe parcusul zilei, vremea va fi caldă cu o maximă de 30-31 de grade la amiază.

Vremea sâmbătă şi duminică Sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, dar și în general instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie în Oltenia, Banat, Transilvania, local în Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și pe suprafețe mici în restul teritoriului.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă pot fi însemnate în sud-vestul teritoriului și la munte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top