Connect with us
Prima prognoză completă de la ANM, pe luna ianuarie. Cum va fi vremea la începutul lui 2018

Vremea

Prima prognoză completă de la ANM, pe luna ianuarie. Cum va fi vremea la începutul lui 2018

Directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Florinela Georgescu, a vorbit la România TV despre cum va fi vremea la final de an, dar a oferit şi date în premieră despre cum va fi vremea în luna ianuarie.

„O caracteristică a perioadei pe care o traversăm este că temperaturile sunt peste norma calendaristică. În ultimele nopţi am avut recorduri de temperatură la multe staţii meteorologice, iar la mediile de peste zi sunt cu 8 până la 10 grade Celsius peste media ultimelor decenii.

Ne aflăm la o extremă a valorilor de temperatură, în sensul că va fi cel mai cald sfârşit de an şi cel mai cald început de An Nou din ultimii 5-6 ani. La extrema cealaltă se situează Revelionul 2014-2015, care a adus temeperaturi de până la – 32 de grade la Întorsura Buzăului şi + 20 de grade la Bucureşti.

Ca să vorbim ce înseamnă extrema caldă a Revelionului care se apropie, trebuie să spunem că în noaptea dintre ani temperaturile se vor situa la nivelul ţării între -5 şi +4 grade”, a spus Florinela Georgescu, la România TV.

PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Ce ne aşteaptă de Bobotează şi Sf. Ion. Când vin ninsorile – AICI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top