Connect with us
Prognoza meteo 14 noiembrie 2020. Cât vor mai dura temperaturile blânde

Vremea

Prognoza meteo 14 noiembrie 2020. Cât vor mai dura temperaturile blânde

Deși suntem în luna noiembrie și mai este doar puțin până la începutul iernii, se pare că vremea rea încă nu și-a făcut apariția. Temperaturile au fost destul de blânde până acum și chiar dacă am mai întâmpinat uneori ceața, iar vizibilitatea a fost redusă și frigul s-a resimțit mai mult dimineața și seara din această cauză, vremea a fost destul de bună pentru această perioadă. Află cum va fi vremea și pe 14 noiembrie, în prima zi de weekend.

Prognoza meteo 14 noiembrie 2020. Temperaturile continuă să fie plăcute

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 14 noiembrie, vremea va fi destul de răcoroasă. Va ploua pe arii restrânse în sud și sud-est, iar pre dimineața va fi ceață în zonele joase de relief. Aceasta va diminua semnificativ vizibilitatea. Vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile minime se vor situa între -4°C în depresiuni și 9°C pe litoral.

În București, maximele vor fi cuprinse între 4°C-6°C și va ploua slab. În plus, vor apărea ceața și burnița.

Sâmbătă, cerul va fi mai mult înnorat, iar în regiunile sud-estice va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, iar pe litoral va bate ceva mai puternic.

Cele mai ridicate valori, de 13°C…14°C vor fi la deal şi în sud-estul ţării, inclusiv în Bucureşti, mult mai mari decât limita pentru această perioadă. În București, cerul va înnorat în prima parte a zilei, dar soarele își va face simțită prezența mai târziu.

Vremea bună se va menține cam până la jumătatea săptămânii viitoare. Nici spre finalul acestui interval nu va fi prea frig, însă schimbarea de temperatură se va simți. Totuși, anticiclonul aflat acum în extremitatea de est a continentului se va extinde și spre țara noastră, ceea ce va explica scăderea din termometre.

Cât despre iarnă, specialiștii au anunțat că va fi una blândă, ca cele din ultimii ani, având în vedere că încălzirea globală s-a intensificat. Nu este exclusă nici apariția unor episoade de ger și temperaturi extrem de scăzute, care să schimbe complet cursul lucrurilor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top