Connect with us
Prognoza meteo 21-22 noiembrie 2020. Temperaturi minime negative în toată țara

Vremea

Prognoza meteo 21-22 noiembrie 2020. Temperaturi minime negative în toată țara

Prognoza meteo 21-22 noiembrie 2020. Vin ninsorile în țara noastră. Vremea se răcește semnificativ, iar de vineri, 20 noiembrie, se instalează precipitațiile de lapoviță și ninsoare. Acestea vor fi prezente în 11 județe din țară. Meteorologii au emis două coduri galbene valabile până sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 14.00.

Prognoza meteo 21-22 noiembrie. Ninge în 11 județe din țară

Primul val de ninsori din această iarnă este pe cale să se instaleze din această după amiază. Temperaturile au scăzut considerabil, iar vremea este specifică începutului de iarnă. Soarele va sta ascuns, cerul va fi înnorat, iar vremea va fi mohorâtă. Mai mult decât atât, meteorologii au emis două coduri galbene de ninsori valabile pentru nu mai puțin de 11 județe din țară.

Primul cod intră în vigoare vineri, 20 noiembrie 2020, de la orele 15.00 și este valabil până sâmbătă, 21 noiembrie, la orele 14.00.

Conform meteorologilor, în intervalul menționat temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, iar mai ales în centru, sud-vest și în zona de munte cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp. La munte treptat vor predomina ninsorile.

Lapoviță și ninsoare în Transilvania, Moldova, Muntenia, Oltenia

Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala și în Transilvania și local în zonele de deal din Moldova, Muntenia și Oltenia.
Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, sud-estice și vestice în general, cu viteze de 40…50 km/h, iar în zona montană înaltă, rafalele vor depăși 60…70 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Al doilea cod galben intră în vigoare tot vineri, 20 noiembrie 2020, însă de la ora 20.00 și este valabil până sâmbătă, orele 14.00.

Prognoza meteo 20 noiembrie 2020

În cea mai mare parte a Carpaților Occidentali și Meridionali va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent.

Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă (20 /21 noiembrie) și în prima parte a zilei de sâmbătă (21 noiembrie) în sudul și sud-vestul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top