Connect with us
Prognoza meteo 24 ianuarie 2021. Cum se anunță vremea în Ziua Unirii Principatelor

Vremea

Prognoza meteo 24 ianuarie 2021. Cum se anunță vremea în Ziua Unirii Principatelor

Prognoza meteo 24 ianuarie 2021. Cum se anunță vremea în zi de mare sărbătoare pentru români. Care sunt previziunile Administrației Naționale de Meteorologie pentru ziua de astăzi. Meteorologii aduc vești bune pentru cei care așteaptă primăvara. Temperaturile sunt în creștere în aproape toată țara.

Prognoza meteo 24 ianuarie 2021

Meteorologii vin cu vești bune pentru cei care așteaptă primăvara. Duminică, 24 ianuarie 2021, vremea va fi mai caldă decât normalul pentru această perioadă. De altfel, temperaturile sunt în creștere în aproape toate regiunile țării.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în zona de sud, zona de vest și în centrul țării, cu o maximă de 12 grade.

În general, vremea se va menține caldă, cu temperaturi aflate în creștere, mai mari decât cele obișnuite pentru această perioadă a anului.

Prognoza ANM în Capitală

Conform prognozei, în Capitală se vor semnala precipitații ușoare sub formă de ploaie, cu șanse mai mari la primele ore ale dimineții, precum și în timpul nopții. În general, vremea va fi predominant caldă, cu maxime termice de până la 11 grade Celsius în timpul zilei, și 3 grade Celsius în timpul nopții.

Vremea în marile orașe ale țării, 14 ianuarie 2021

Constanța: 11°C

Cluj-Napoca: 9°C

Satu Mare: 11°C

Brașov: 6°C

Oradea: 10°C

Galați: 9°C

Giurgiu: 12°C

Brăila: 10°C

Ploiești: 10°C

Pitești: 8°C

Sibiu: 10°C

Iași: 8°C

Târgu Mureș: 9°C

Piatra Neamț: 8°C

Meteorologii au emis o avertizare de tip Cod galben pentru județele Timiș și Caraș – Severin, mai exact pentru zona joasă a acestora. Aici se vor semnala local intensificări ale vântului, cu rafale în general de 55-65 km/h.

Prognoza meteo 23 ianuarie 2021

Vremea la munte

La munte, potrivit prognozei, începând de duminică, 24 ianuarie 2021, temperatura aerului va marca o scădere ușoară, spre medii ale maximelor de -4 și -1 grad, și ale minimelor care se vor situa între -8 și -6 grade Celsius. În prima parte a intervalului vor mai fi ninsori slabe, pe arii restrânse, dar probabilitatea
pentru precipitații mai importante cantitativ și pe arii mai extinse va fi în creștere după data de
23 ianuarie.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top