Connect with us
Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Frigul s-a instalat în România

Vremea

Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Frigul s-a instalat în România

Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele două săptămâni, începând de luni, 23 noiembrie. Vă prezentăm, în cele ce urmează, cum va fi vremea în a doua jumătate a lunii noiembrie. Frigul s-a instalat deja în toată țara, în zonele de munte a fost lapoviță și ninsoare. În continuare se anunță temperaturi scăzute sub normalul acestei perioade a anului.

Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Cum se anunță vremea în țară

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele două săptămâni. Este vorba despre intervalul 23 noiembrie – 6 decembrie 2020. Aflați, în cele ce urmează, cum se anunță vremea în ultima parte a lunii noiembrie și până în prima săptămână din decembrie.

Banat

Prima parte a intervalului va fi caracterizată de o vreme în general mai rece decât normal, cu medii ale temperaturilor maxime de 4…8 grade, mai scăzute în zonele de câmpie şi depresionare unde ceaţa va persista şi cu valori minime negative, în general de -4…0 grade.

Crișana

Vremea va fi rece în primele zile ale intervalului – dimineaţa şi noaptea în toată regiunea, iar pe parcursul zilelor în special în zonele joase (unde vor persista nebulozitatea stratiformă şi ceaţa), astfel că media maximelor va fi de 3…6 grade, iar a minimelor de -5…-1 grad.

Transilvania

Prima parte a perioadei de referinţă va fi caracterizată de o vreme rece în cursul nopţilor şi al dimineţilor, cu medii ale temperaturilor minime de -8…-4 grade şi ger în zonele depresionare din estul regiunii, unde se vor înregistra valori sub -10 grade; maximele vor oscila între 0…2 grade în zonele joase unde ceaţa va persista şi 7…9 grade în cele de relief mai înalt.

Maramureș

Până în data de 28 noiembrie, vremea va fi rece în cursul nopţilor şi al dimineţilor când vor fi, în medie, -6…-3 grade, iar maximele termice se vor situa în jurul celor normale, respectiv 6…7 grade.

Moldova

Valorile termice vor fi în scădere, de la o medie de 7…8 grade în primele 3 zile ale intervalului, la o medie de 4…5 grade în 28 noiembrie.

Prognoza meteo 23 noiembrie 2020

Dobrogea

În primele 4 zile ale intervalului, media maximelor va fi de 7…8 grade, iar a minimelor de 0…3 grade.

Muntenia

În prima săptămână vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal, media maximelor va scădea treptat de la 9 la 6 grade, iar a minimelor se va situa între -2 și 0 grade.

Oltenia

În prima săptămână vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal, media maximelor va scădea treptat de la 9 la 5 grade, iar a minimelor se va situa, în general, între -2 și 0 grade.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top