Prognoza meteo 25 noiembrie 2020. Cum se anunță vremea în țară

24.11.2020
Prognoza meteo 25 noiembrie 2020. Cum se anunță vremea în țară

Prognoza meteo 25 noiembrie 2020. Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea, cu valori termice nocturne negative în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin la deal și la munte, însă în rest se va semnala nebulozitate joasă sau ceață, local persistente, cu o probabiltate mai mare în nord-vest, centru, vest și extremitatea de sud-vest.

Cum va fi vremea miercuri, 25 noiembrie 2020

Prognoza meteo 25 noiembrie 2020. Meteorologii anunță că mai ales noaptea, ceaţa se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 13 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă; minimele termice vor fi cuprinse între -8 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, până în jurul a -12 grade, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Vremea în Capitală

În București, vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, dar la începutul zilei şi în a doua parte a nopţii vor fi condiţii să se formeze ceaţă sau nori de plafon jos. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…11 grade, iar cea minimă de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

Vremea la munte

Temperaturile maxime se vor menține în general pozitive în toată perioada celor două săptămâni, cu o medie cuprinsă între 0 și 7 grade, valorile mai mari fiind de așteptat în intervalul 26-28 noiembrie. Nopțile însă vor fi reci, cu o medie a minimelor termice de -5…-3 grade, ușor mai ridicată, dar tot sub pragul de îngheț, în intervalul 26 noiembrie-01 decembrie.
Până pe 28 noiembrie, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă, dar în intervalul 29 noiembrie-01 decembrie aria precipitațiilor în general slabe va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane, iar ulterior acestea vor avea un caracter temporar și o mai mică extindere.