Connect with us
Prognoza meteo 28 decembrie. Ploile nu mai continuă după Crăciun

Vremea

Prognoza meteo 28 decembrie. Ploile nu mai continuă după Crăciun

Vremea este tot mai mohorâtă. După câteva zile de vreme extrem de călduroasă, cu temperaturi apropiate de cele din primăvară, lucrurile s-au schimbat de la Sfântul Ștefan. Începutul de săptămână va fi unul greu, cu temperaturi mai scăzute decât de obicei. Totuși, ploile

Cum va fi vremea pe 28 decembrie

Din data de 28 decembrie, precipitațiile nu vor mai fi atât de bogate din punct de vedere cantitativ. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile intramontane și 7-8 grade.

Cerul va fi mai mult însorit, însă norii își vor mai face apariția. Vântul va sufla de la slab la moderat, însă vremea va fi una plăcută.

În Capitală, vremea va fi una foarte frumoasă și temperaturile vor ajunge până la 11 grade. Cerul va fi acoperit de nori și vântul va sufla moderat, în special în prima parte a zilei. Minima din timpul nopții se va situa între 1 și 3 grade.

În intervalul 26 decembrie, ora 10:00 – 28 decembrie, ora 10:00, la munte vor predomina ninsorile, în special la altitudini de peste 1500 m și se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent în Carpații Meridionali și de Curbură. Totuși, după terminarea acestei avertizări, nu va mai ninge.

Astfel, în intervalul menționat, în Carpații Meridionali și de Curbură, în special la altitudini de peste 1700 m, va ninge moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. Vântul va sufla tare, cu rafale în general de 80…90 km/h, iar pe creste peste 100…120 km/h, viscolind puternic ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Și la munte, vremea va fi călduroasă. Temperatura va ajunge până la 10 grade celsius, ca în zonele joase. Noaptea, meteorologii anunță averse ușoare și o temperatură minima de 3 grade. Nu va mai ninge în următoarele zile, ceea ce înseamă că nu va mai exista un strat nou de zăpadă pentru revelion.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top