Connect with us
Prognoza meteo 29 octombrie 2020. Vremea rămâne caldă, dar vin ploile

Vremea

Prognoza meteo 29 octombrie 2020. Vremea rămâne caldă, dar vin ploile

Prognoza meteo 29 octombrie 2020. În toate regiunile, temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale săptămânii local în regiunile vestice și nord-vestice și vor fi în general deficitare în rest.

Prognoza meteo 29 octombrie 2020

Prognoza meteo 29 octombrie 2020. Banat. În 29 octombrie, temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă a anului. Se înmulțesc norii și ploile, iar dimineața se va semnala ceață.

Din 30 octombrie, însă, vremea se va răci, și va determina un regim apropiat de cel climatologic specific, cu maxime de 12…14 grade şi minime de 3…6 grade. Alternanţe termice sunt estimate şi pentru cea de-a doua săptămână, de la valori peste mediile multianuale la începutul acesteia spre o vreme normală, posibil chiar rece spre finalul perioadei de referinţă.

Va ploua local în perioada 29-31 octombrie, iar probablitatea de ploaie va fi relativ
ridicată şi în cea de-a doua săptămână a intervalului de prognoză.

Crișana

Răcirea accentuată a vremii va determina un regim apropiat de cel climatologic specific, cu maxime
de 12…14 grade şi minime de 2…6 grade, mediat regional. Alternanţe termice sunt estimate şi pentru cea de-a doua săptămână, de la valori peste mediile multianuale la începutul acesteia spre o vreme normală, posibil chiar rece spre finalul perioadei de referinţă. Vin ploile!

Transilvania

Joi, 29 octombrie, vremea va fi caldă în Transilvania. Va urma o răcire accentuată, în perioada 31 octombrie – 02 noiembrie, determinând un regim termic apropiat de cel normal, respectiv 9…12 grade ziua şi 0…5 grade noaptea, mediat regional.

Maramureș

Scăderea temperaturilor din intervalul 30 octombrie – 02 noiembrie va determina un regim apropiat de cel climatologic specific, cu maxime de 12…13 grade şi minime de 3…5 grade, mediat regional. Ploile vor fi mai frecvente în perioada 29-31 octombrie.

Calendar ortodox 28 octombrie 2020

Moldova

Până în data de 30 octombrie, temperaturile se vor menţine mult mai ridicate decât cele specifice la sfârşit de octombrie, cu medii ale maximelor de 14…19 grade şi ale minimelor de 7…11 grade.

Dobrogea

Până în data de 30 octombrie, valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât cele obişnuite, cu maxime de 18…20 de grade şi minime de 10…14 grade, mediat regional. Apoi vremea se va răci accentuat.

Muntenia

Până în data de 30 octombrie, valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât cele normale, cu maxime de 17…20 de grade şi minime de 8…10 grade, mediat regional.

Oltenia

O vreme mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii octombrie va caracteriza prima parte a intervalului, astfel că media maximelor va fi de 18…20 de grade, iar a minimelor de 7…10 grade.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top