Connect with us
Prognoza meteo 6 noiembrie 2020. Temperaturi normale pentru această perioadă

Vremea

Prognoza meteo 6 noiembrie 2020. Temperaturi normale pentru această perioadă

Prognoza meteo 6 noiembrie 2020. Vremea în România este din ce în ce mai schimbătoare, deși ne apropiem cu pași repezi de iarnă. Este deja ultima lună de toamnă, însă vremea uimește prin temperaturi ridicate în anumite zile. Pe data de 6 noiembrie, vremea se va menține frumoasă, normală pentru această perioadă și nu sunt anunțate evenimente speciale.

Cum va fi vremea pe 6 noiembrie

Pe data de 6 noiembrie, valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă și nu vor mai fi temperaturi ridicate, ca în zilele trecute. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între 0 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Ceața va fi prezentă și în această zi, în special dimineața și seara, pe alocuri, în zonele joase. Au fost probleme în ultima vreme din cauza ceții, vizibilitatea fiind redusă, motiv pentru care circulația a fost îngreunată în unele zone.

Pe timpul zilei, cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor din țară, cu înnorări temporare în regiunile sud-vestice. În ceea ce privește precipitațiile, numai izolat și trecător va ploua slab, în special în zonele montane aferente. Câțiva stropi de ploaie vor cădea și în zonele nord-estice.

Pe parcursul nopții, nebulozitatea joasă va fi în extindere peste estul, sud-estul și parțial sudul țării, iar în Moldova va fi asociată, trecător, cu burniță, în timp ce în rest cerul va fi mai mult degajat, conform stirimeteo.ro.

Vântul va avea unele intensificări la munte, la altitudini mari, în special în Carpaţii Meridionali, unde rafalele vor depăşi 60-70 km/h. În timpul zilei, în regiunile estice, vântul va sufla moderat.

În București, temperaturile din 6 noiembrie vor fi normale pentru această perioadă. Vântul va sufla slab și moderat, iar ceața va apărea în timpul dimineții și seara. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar minima de 3…5 grade.

La munte, meteorologii anunță vreme frumoasă vineri. Cerul va fi însorit pe parcursul întregii zile, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade. Vremea va fi rece pe timpul nopții, temperaturile ajungând și la 0 grade celsius.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top