Connect with us
Prognoza meteo 7 decembrie 2020. Vremea se răcește considerabil

Vremea

Prognoza meteo 7 decembrie 2020. Vremea se răcește considerabil

Vremea se răcește considerabil de luni, 7 decembrie. A fost destul de cald în ziua alegerilor parlamentare, fiind înregistrate temperaturi mult mai mari decât cele normale pentru acest interval. Află cum vor sta lucrurile de pe 7 decembrie și ce ne așteaptă în următoarea perioadă.

Vremea se răcește pe 7 decembrie

Vremea se răcește în toată țara. La noapte, sunt anunțate ploi slabe sau burniță în sudul și estul țării. În restul țării, cerul va fi variabil, însă nu sunt anunțate ploi. La munte, local, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, posibil moderate cantitativ în vestul Carpaților Meridionali și în Munții Banatului. Se va forma și polei.

Vântul va sufla cu mare putere în cea mai mare parte a țării, susţinute la munte, cu rafale de 80…100 km/h în masivele sudice. Zăpada va fi viscolită și gerul se va resimți foarte puternic. Va fi și ceață în majoritatea țării, iar temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 6 grade.

Luni, 7 decembrie, vremea va fi rece și va ploua în majoritatea regiunilor din țară.  La început vor fi ploi, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare mai ales spre seară și noaptea, cu precădere în sudul, centrul și estul teritoriului. Cantitățile de ploaie nu vor fi mari, iar stratul de zăpadă va fi unul mic.

Stratul de omăt va fi consistent în Munții Banatului și Carpații Meridionali, unde vântul va sufla puternic și luni, viscolind. La fel de rece va fi și la București. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top