Connect with us
Prognoza meteo 7 februarie 2021. Vremea împarte țara în două

Vremea

Prognoza meteo 7 februarie 2021. Vremea împarte țara în două

Prognoza meteo 7 februarie 2021. Vremea împarte țara în două, aducând, la final de săptămână, temperaturi de primăvară în unele regiuni, și ninsoare în altele. Zona Moldovei va intra într-un proces de răcire, iar maximele se vor apropia de pragul înghețului.

Prognoza meteo 7 februarie 2021

Potrivit meteorologilor, duminică, 7 februarie 2021, vremea se va fi menţine deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros, iar în a doua parte a intervalului, temporar va ploua în jumătatea de vest a teritoriului.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că zona Moldovei va intra într-un proces de răcire. Treptat maximele se vor apropia de pragul înghețului, în timp ce minimele vor coborî sub acesta. Temperatura medie se va situa între -8 și -4 grade Celsius.

Pe alocuri vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare între 6 și 11 februarie.

Temperaturi duminică, 7 februarie 2021

Sibiu: 13°C
Giurgiu: 9°C
Galați: 4°C
Arad: 14°C
Piatra Neamț: -1°C
Târgu Mureș: 13°C
Ploiești: 4°C
Pitești: 6°CBrașov: 12°C
Iași: -2°C
Cluj Napoca: 11°C
Constanța: 8°C
Bacău: 1°C
Timișoara: 14°C
Oradea: 14°C

Ninsoare și polei în nordul, centrul Moldovei și zona limitrofă

Meteorologii au emis o informare meteorologică valabilă pentru nordul, centrul Moldovei, precum și zona limitrofă. Atenționarea este valabilă până duminică la ora 10.00.

Se vor semnala precipitații în general moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare, polei.
În nordul și centrul Moldovei, precum și în zona montană limitrofă va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță sau ploaie și se va depune polei.

Prognoza meteo 6 februarie 2021

Ninsorile vor fi în general moderate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, iar cantitățile de precipitații vor depăși local 10…15 l/mp.

În aceste zone, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât temperaturile maxime vor fi negative și se vor situa sub mediile climatologic specifice perioadei.

Duminică (7 februarie) și în noaptea de duminică spre luni (7/8 februarie), vântul se va intensifica în toate zonele montane și va sufla cu rafale de peste 80…90 km/h, în special pe crestele Carpaților Meridionali.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Prognoza meteo 7 februarie 2021. Vremea împarte țara în două - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vremea

To Top