Connect with us

Vremea

Prognoza meteo 9 septembrie. Vremea se mai răcește puțin

Prognoza meteo 9 septembrie anunță o zi călduroasă, însă cu temperaturi puțin mai scăzute decât în ziua precedentă. Scăderea de temperatură se va înregistra în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din nor-est.

Prognoza meteo 9 septembrie. Vremea se mai răcește puțin

Meteorologii au emis prognoza meteo 9 septembrie. Vremea se menține frumoasă, dar se mai răcește puțin. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, îndeosebi la munte, în centru și sud-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi de 21 de grade în nordul Moldovei, și de 32 de grade în sudul Olteniei.

Potrivit meteorologilor, temparaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 18 grade.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în prima parte a intervalului în regiunile estice și sud-estice și local în cele sud-vestice. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață.

La fel ca și în ziua precedentă, șansele de precipitații sunt foarte slabe.

Vreme la munte

La munte, regimul termic va marca o scădere ușoară și treptată în perioada 8-14 septembrie. Media temperaturilor maxime va coborî de la 20 de grade spre 14 grade la finalul intervalului. Temperaturile minime vor ajunge de la valori de 10 grade, în primele două nopți, până la 6 grade în ultima noapte.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în zilele de 14-16 septembrie, respectiv 18-20 septembrie.

Vremea în Capitală

În București, la fel ca în toată țara, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări la începutul zilei.

Temperatura maximă va fi mai scăzută decât în ziua precedentă și se va situa în jurul a 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

Cu alte cuvinte, avem parte de o zi de toamnă frumoasă, caldă, puțin mai răcoroască decât prima săptămână a lunii septembrie. Meteorologii anunță că ne vom mai confrunta cu episoade de ceață.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top