Connect with us
Prognoza meteo. Află cum va fi vremea după Paște

Vremea

Prognoza meteo. Află cum va fi vremea după Paște

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni de după Paște. Veștile nu sunt printre cele mai bune, pentru că urmează un val de răciri în majoritatea regiunilor din țară.

În săptămâna 20-27 aprilie, temperatura aerului din întreg teritoriul României, în special jumătatea nordică, va avea valori mai scăzute decât cele specifice pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în regiunile intracarpatice, vestice, nord-vestice și în zona montană aferentă.

În intervalul 27 aprilie-4 mai, România va înregistra temperaturi medii ale aerului ce se mențin, totuși, sub cele climatologic specifice, în special în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi,  în general, apropiate de cele normale pentru această săptămână; există posibilitatea unui excendent local în regiunile sud-vestice.

Pentru intervalul 4-11 mai, meteorologii anunță valori ușor mai ridicate local în vest și nord-vest. În restul țării, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Se vor remarca cantități de precipitații deficitare în toată țara; acestea vor avea un caracter accentuat în special în regiunile intracarpatice, în zona montană și în nord-estul țării.

În săptămâna 11-18 mai, vremea se va menține, în toate regiunile țării, în parametrii normali, specifici acestei perioade.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top