Connect with us
Prognoza meteo 22 ianuarie 2021. Vreme deosebit de caldă vineri

Vremea

Prognoza meteo ANM 22 ianuarie 2021. Vreme deosebit de caldă vineri

Vremea 22 ianuarie. Vremea a fost extrem de schimbătoare în ultima vreme, iar temperaturile mai ridicate decât cele normale pentru acest interval au corelat cu cele extrem de scăzute. Vremea continuă să se încălzească în următoarea perioadă și veștile sunt destul de bune în ceea ce privește temperaturile din aceste zile.

Vreme caldă pe 22 ianuarie

Pentru câteva zile, un val de aer rece a venit asupra României și a schimbat complet temperaturile. Totuși, majoritatea regiunilor din țară au scăpat de această răcire și le așteaptă temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă.

Vremea va fi foarte caldă, având în vedere că ne aflăm la finalul lunii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5…-3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7….8 grade în sudul Banatului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu rafale ce vor atinge 70-80 km/h în nordul Carpaților Orientali și, local și temporar, la cote mai reduse în regiunile vestice. Este anunțată și ceață, mai ales spre dimineață.

Cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor din țară. Cerul se va înnora toată ziua în vestul, sud-vestul, nordul şi parţial centrul ţări. În aceste zone, va ploua spre seară şi mai ales noaptea, însă nu este vorba de cantități semnificative.

Și în Capitală, vremea va fi călduroasă, iar cerul mai mult însorit. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -1…1 grad Celsius.

Vremea la începutul lunii februarie

În intervalul 25 ianuarie- 1 februarie, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, însă temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu câteva abateri.

În următoarea săptămână, 1- 8 februarie, temperaturile medii ale aerului se vor situa peste cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cât despre ploi, acestea vor fi normale cantitativ pentru această lună, cu o tendinţă uşor excedentară, local, în regiunile vestice şi sudice.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Prognoza meteo ANM vineri, 22 ianuarie. Sunt vești incredibile

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top