Connect with us
Prognoza meteo ANM 24 octombrie. Vremea se menține caldă în prima zi de weekend

Vremea

Prognoza meteo ANM 24 octombrie. Vremea se menține caldă în prima zi de weekend

Vremea s-a îmbunătățit semnificativ în ultima perioadă. După mai multe zile pline de ploi, avertismente de vreme rea și temperaturi scăzute pentru această perioadă, soarele este din nou pe cer, iar termometrele indică temperaturi ridicate. În prima zi de weekend, 24 octombrie, vremea se va menține bună, ca în zilele trecute.

Cum va fi vremea pe 24 octombrie

Potrivit prognozei meteo de sâmbătă, 24 octombrie, vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă în majoritatea regiunilor din țară. Chiar dacă suntem deja în cea de-a doua lună de toamnă și au mai fost zile marcate de coduri galbene și portocalii de vreme rea, precum și fenomene extreme, se pare că vremea ține cu noi și ne mai lasă să ne bucurăm de câteva zile de căldură.

Temperaturile vor fi cu adevărat ridicate în sud-est. În jumătatea de nord-vest a ţării, temperaturile vor scădea ușor față de restul săptămânii și va ploua pe arii relativ extinse, însă nu vor fi schimbări drastice.

În dimineața de 24 octombrie, va apărea ceața pe alocuri în zonele joase. Cerul va fi temporar înnorat, iar spre seară și în cursul nopții va ploua, cu precădere în Moldova, Oltenia și vestul și nordul Munteniei. Local se vor acumula cantităţi de apă de peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab spre moderat și se va intensifica în zonele de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14-16 grade Celsius în Maramureș, Transilvania și Dealurile de Vest, și 24 de grade Celsius, în Muntenia şi Dobrogea. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade Celsius.

În București, vremea se va menține frumoasă și călduroasă, iar vântul va sufla slab. Cerul va fi mai mult senin, dar spre seară se va înnora. Șansele de ploaie sunt scăzute.

După acest weekend, chiar de duminică seara, vremea se va schimba. Temperaturile vor scădea ușor și șansele de ploaie vor crește. La munte sunt așteptate chiar și ninsori săptămâna viitoare, spre finalul acesteia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top