Connect with us
Prognoza meteo ANM 25 ianuarie-22 februarie. Vreme deosebit de caldă în următoarele patru săptămâni

Vremea

Prognoza meteo ANM 25 ianuarie-22 februarie. Vreme deosebit de caldă în următoarele patru săptămâni

Vremea continuă să fie schimbătoare în această perioadă. Deși ar trebui să avem temperaturi destul de scăzute, având în vedere că este iarnă și ne apropiem deja de ultima lună a sezonului rece, lucrurile stau cu totul altfel. Termometrele indică valori foarte ridicate și atmosfera seamănă mai mult cu cea din zilele de primăvară. Aceasta se va menține la fel și în următoarele patru săptămâni.

Vremea în România în următoarele săptămâni

Vremea este foarte ciudată în țara noastră, cel puțin asta a demonstrat în ultimele zile. Weekend-ul 22- 24 ianuarie a fost unul dintre cele mai călduroase de până acum. Termometrele au indicat temperaturi de primăvară, de până la 15 grade celsius. Vremea a fost mult prea caldă pentru această perioadă, iar lucrurile nu se schimbă prea mult în următoarea perioadă.

În săptămâna 25 ianuarie-1 februarie, v

Va ninge marți și miercuri, însă nu este vorba de cantități semnficative de precipitații. Vor cădea fulgi mai mult în regiunile sud-estice și în cele intracarpatice, dar mai ales în cele nord-vestice și în zona montană aferentă.
În săptămâna 1-8 februarie, temperaturile medii ale aerului vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Încălzirea se va resimți la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Temperaturi tot mai ridicate în februarie

Și pentru săptămâna 8-15 februarie, meteorologii au anunțat temperaturi mult mai ridicate decât cele normale . Toată România va resimți această încălzire, dar mai ales românii din sud și sud-est. Cât despre ploi, cantitățile vor fi normale acestei perioade.

În intervalul 15-22 februarie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. La fel și ploile, acestea vor fi normale din punct de vedere cantitativ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top