Connect with us
Prognoza meteo ANM 4 noiembrie. În unele zone apar ploile

Vremea

Prognoza meteo ANM 4 noiembrie. În unele zone apar ploile

Vremea a fost foarte schimbătoare în ultima perioadă. Temperaturile neobișnuit de ridicate au corelat cu cele scăzute, cu ploile și fenomenele extreme. În ultima vreme, ceața a fost întâlnită tot mai des, mai ales dimineața și seara. Au fost emise și avertismente de vizibilitate redusă și ceață densă, însă vremea s-a reparat pe parcursul zilei. Pe 4 noiembrie va ploua slab în majoritatea regiunilor din țară și vremea se va răci ușor.

Va ploua pe data de 4 noiembrie

Vremea pe 4 noiembrie nu va prezenta multe schimbări față de zilele trecute, însă vor apărea ploile. Vor fi înnorări și local va ploua slab. O probabilitate de ploaie mai mare este în sud-vest, iar noaptea în vest și nord-vest. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat.

Vântul va sufla slab și moderat, iar în regiunile sud-estice, în partea a doua zilei, va bate cu putere.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 18 grade Celsius, iar cele minime între 1 și 11 grade Celsius. Temperaturile vor fi ceva mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -3 grade Celsius. Ceața nu va lipsi nici mâine, și va fi intensificată dimineața și noaptea în zonele joase.

În București, vremea va fi în general frumoasă, vântul va sufla slab și moderat, iar ceața va apărea și aici dimineața și seara. Temperatura maximă va fi de 14-15 grade Celsius, iar cea minimă de 3-5 grade Celsius.

În săptămâna 2-9 noiembrie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval. Există posibilitatea ca acestea să fie ușor ridicate local, în regiunile sudvestice și nordice. Nu sunt anunțate ploi în acest interval. Doar în regiunile centrale și nord-estice, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 9-16 noiembrie, temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile din țară. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele de munte.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top