Connect with us
PROGNOZA METEO PE 7 ZILE. Cum va fi vremea săptămâna aceasta

Vremea

PROGNOZA METEO PE 7 ZILE. Cum va fi vremea săptămâna aceasta

Prognoza meteo pe 7 zile a fost actualizată. Săptămâna debutează cu îngheț în toată țara, iar tendința de răcire accentuată se menține până pe 11 decembrie.

Cum va fi vremea luni, 5 decembrie 2016 – Înghețul va cuprinde arii extinse din țară. În majoritatea regiunilor, fără excepție, temperaturile vor coborî sub zero grade. În zonele de deal și de munte se vor înregistra valori cuprinse între -2 și -16 grade.

La amiază, termometrele vor arăta -4 grade în cele mai multe zone. Ceva mai cald va fi în zonele de câmpie și Capitală, unde sunt așteptate maxime de 6 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vântul se va intensifica abia spre seară.

Cum va fi vremea marți, 6 decembrie – Marți se anunță temperaturi crâncene, de până la -17 grade Celsius. Vremea se menține mai rece față de modul obișnuit din această dată, cu maxime de doar zero grade în Transilvania și 8-9 în Oltenia și Muntenia.

În estul Transilvaniei și Banat vor fi 8 grade, însă nopțile se anunță geroase. În București, maxima zilei va fi de 6 grade Celsius.

Cum va fi vremea miercuri, 7 decembrie – Cerul va fi senin în Capitală, însă soarele va avea dinți. Temperatura va scădea sub zero grade, până la -5 în timpul nopții. La Iași va fi ceva mai cald, cu un grad peste valorile din Capitală, iar noaptea se vor înregistra -2 grade.

În estul Transilvaniei, maxima zilei nu va depăși 4 grade, iar acestea se vor resimți ca zero grade. Noaptea vor fi -4 grade Celsius. Cel mai cald va fi în Oltenia. La Craiova, de pildă, se vor înregistra maxime de 7-8 grade în miezul zilei. Rece va fi și în Dobrogea.

Cum va fi vremea joi, 8 decembrie – Joi vor fi 4 grade în București, iar în Constanța se menține ritmul lent de răcire a vremii. Dobrogenii nu vor avea mai mult de 5 grade în timpul zilei, iar noaptea temperatura va atinge -3, -4 grade. În Moldova se anunță doar 2 grade, iar Craiova 3. La Miercurea Ciuc se va înregistra un singur grad, iar noaptea vor fi -5, -6 grade.

Cum va fi vremea în weekendul 9-11 decembrie

Trei zile reci îi așteaptă pe români, cu excepția zonelor Oltenia și Dobrogea. Aici temperaturile cresc spre final, conform prognozei de la această oră. În cele două regiuni vor fi până la 11 grade ziua și -2 grade noaptea.

CITESTE SI: Cum va fi VREMEA de CRĂCIUN 2016 și de REVELION 2017

În restul țării, în schimb, nu va fi mai cald de 7 grade, iar în regiunile depresionare, la deal și la munte, vremea se menține la 3-4 grade. Spre finalul săptămânii se anunță ninsori abundente mai ales în nordul, nord-vestul și nord-estul țării, precum și de-a lungul arcului carpatic.

Cum va fi vremea în orașul tău

temperatura_orara

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top