Connect with us
Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea la începutul lunii decembrie. Prognoza pentru săptămânile 21 noiembrie - 4 decembrie 2016.

Vremea

Prognoza METEO pe două săptămâni. Cum va fi vremea la începutul lui decembrie

Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea în intervalul 21 noiembrie – 4 decembrie 2016.

Prognoza meteo pe două săptămâni pe fiecare regiune!

Vremea în Banat

În săptămâna 21-27 noiembrie 2016, temperaturile se vor afla în scădere în primele zile, dar și în weekend. Maximele se vor încadra însă în valorile normale pentru această perioadă.

Termometrele vor indica între 11 și 14 grade maximum și între 2 și 5 grade minimum. În cea de-a dua săptămână, maximele nu vor depăși 11 grade, iar minimele vor ajunge la pragul de îngheț. În primele zile din decembrie, sunt posibile ploi.

Vremea în Crișana

La începutul acestei săptămâni, temperaturile vor fi în scădere, apoi vor urca. Creșterea nu va fi una de durată, astfel că în a doua săptămână, valorile termice vor scădea iar.

Maxima termică nu va depăși 14 grade, iar minimele se vor situa între -1 și trei grade. În primele zile ale lui decembrie, sunt posibile precipitații. Acestea vor fi mai însemnate spre finalul intervalului de prognoză.

Vremea în Transilvania

Primele două zile ale acestei săptămâni vor marca o scădere a temperaturilor, iar apoi acestea vor fi staționare. În medie, valorile maxime nu vor depăși 11 grade în prima săptămână. Temperaturile scad în a doua perioadă, astfel că maximele se vor situa între 4 și 8 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere pe parcursul celei de-a doua săptămâni. În perioadele 28-29 noiembrie și 2- 4 decembrie sunt așteptate preicipitații însemnate.

Vremea în Maramureș

Tendința regimului termic va fi, în general, de scădere, exceptând perioada 26-28 noiembrie când, în cursul nopților și al dimineților, temperatura aerului va crește.

În rest, majoritatea maximelor vor fi cuprinse peste cele normale pentru această perioadă. Vor fi între 9 și 13 grade în prima săptămână și între 5 și 8 grade în a doua săptămână. Începând din 30 noiembrie, sunt așteptate precipitații.

Vremea în Moldova

În Moldova, în prima săptămână, temperaturile maxime se vor situa între 5 și 7 grade. În a doua perioadă prognozată, maximele se vor încadra între 1 și 7 grade. În cea de-a doua săptămână, sunt așteptate precipitații. Acestea vor fi slabe cantitativ.

Citește și: Cum va fi VREMEA de CRĂCIUN 2016 și de REVELION 2017

Vremea în Dobrogea

Maximele vor fi cuprinse între 7 și 9 grade, în prima săptămână. Nu se vor înregistra variații importante. În cea de-a doua săptămână, maximele vor fi cuprinse între 5 și 9 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește începând din 28 noiembrie și se vor semnala, local, în fiecare zi.

Vremea în Muntenia

Nu vor fi modificări majore în regimul termic până pe 28 noiembrie. Maximele vor fi cuprinse între 8 și 9 grade. În săptămâna a doua, în medie, termometrele vor indica între 4 și 7 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitaţiilor, slabe cantitativ și pe spații restrânse, va fi relativ ridicată pe parcursul celei de-a doua săptămâni.

Vremea în Oltenia

Se va înregistra o scădere a temperaturilor până în 25 noiembrie și în intervalul 28-29 noiembrie. Maximele nu depășesc 9 grade în prima săptămână și 6 în a doua.

Probabilitatea de apariție a precipitaţiilor va fi în creștere în cea de-a doua săptămână, când acestea se vor semnala pe arii relativ restrânse și vor fi în general slabe cantitativ.

Prognoza meteo pe două săptămâni la munte

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această perioadă la începutul săptămânii. Temperaturile ajung chiar și până la 8 grade. Din 27-28 noiembrie, valorile termice scad. Maximele se vor apropia de pragul de îngheț în a doua săptămână.

Precipitații vor fi de așteptat pe parcursul celei de-a doua săptămâni, iar probabilitatea de semnalare a acestora va fi mai ridicată în perioadele 28-29 noiembrie și 2- 4 decembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top