Connect with us
Prognoza meteo pentru 6-10 noiembrie 2019. Cât timp mai avem vreme frumoasă

Vremea

Prognoza meteo pentru 6-10 noiembrie 2019. Cât timp mai avem vreme frumoasă

Prognoza meteo pentru 6-10 noiembrie. Vremea se menține extrem de caldă pentru această perioadă, în zilele care urmează. Meteorologii susțin că vremea se va răci abia după data de 14 noiembrie, când vor apărea ploi abundente și temperaturile vor scădea drastic. Momentan ne bucurăm în continuare de soare și căldură.

Prognoza meteo pentru 6-10 noiembrie 2019. Cât timp mai avem vreme frumoasă

BANAT

În cea mai parte a intervalului temperaturile vor depăși valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile din timpul zilei se vor încadra între 15 și 18 grade. Probabilitatea pentru ploi este una ridicată pe tot parcursul intervalului. Acestea vor fi insemnate cantitativ doar temporar.

CRIŞANA

Deși vor exista mici variații de la o zi la alta și în această zonă se păstrează temperaturi mari pentru această perioadă. Maximele se vor situa între 14 și 18 grade pe timpul zilei. Minimele se situează între 6 și 12 grade. Probabilitatea pentru ploi este ridicată.

TRANSILVANIA

Temperaturile depășesc normele climatologic specifice pentru începutul lunii noiembrie și în această zonă. Maximele de pe timpul zilei se încadrează între 15 și 19 grade. Temperaturile minime sunt situate între 5 și nouă grade. Există șanse să apară ploi cu caracter local și temporar.

MARAMUREŞ

În cea mai mare parte a intervalului temperaturile se vor situa peste normele climatologice ale acestei perioade. Maximele se situează între 14 și 18 grade, iar minimele se încadrează între 6 și 11 grade. Probabilitatea pentru ploi este ridicată în toată această perioadă.

MOLDOVA

Temperaturile sunt cu mult mai ridicate decât cele normale pentru acest interval. Maximele se află între 16 și 20 de grade, cu valori mai scăzute în data de 7 noiembrie. Temperaturile minime vor fi între 6 și 10 grade. Șansele de ploi sunt slabe, iar acestea ar putea apărea izolat în intervalul 7-8 noiembrie.

DOBROGEA

Vremea este mult mai caldă decât în mod obișnuit, tepmeraturile maxime ajungând până șa 22 de grade. Minimele au și ele valori destul de crescute pentru începutul lunii noiembrie, încadrându-se între 9 și 15 grade. Nu există șanse de ploi.

MUNTENIA

Vremea se menține la fel de frumoasă, cu temperaturi maxime situate între 18 și 23 de grade, iar minime între 6 și 12 grade. În data de 9 noiembrie șansele de ploi sunt mai ridicate.

OLTENIA

Deși există variații de la o zi la alta, în general temperaturile vor fi crescute peste media acestei perioade. Maximele se încadrează între 6 și 21 de grade, iar minimele între 8 și 12 grade. PRobabilitatea de apariție a ploilor este destul de mare.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top