Connect with us
Prognoza meteo pentru această săptămână. Vin zile de primăvară în sud

Vremea

Prognoza meteo pentru această săptămână. Cum va fi vremea începând de astăzi 7 noiembrie

Cum va fi vremea în 7 noiembrie, dar și în săptămâna ce tocmai a început. Iată prognoza făcută de meteorologi pentru această săptămână.

Prognoza meteo pentru această săptămână (7-13 noiembrie 2016) a fost actualizată. Primele zile ale perioadei vor fi primăvăratice. Marţi, miercuri şi joi plouă în toată ţara, iar temperaturile scad peste tot începând de vineri. În Dobrogea, primele patru zile ale săptămânii vor fi de primăvară autentică.

Cum va fi vremea luni, 7 noiembrie 2016:

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA IN ORAȘUL TĂU pentru următoarele 3 zile

În Bucureşti, ziua va fi extrem de călduroasă, cu temperaturi de 18-19 grade, mai cald decât normalul acestei perioade. Dimineaţa vor apărea câţiva norişori care îi vor păcăli pe bucureşteni, iar dupa prânz, soarele va străluci cu toată puterea sa.

În BANAT situaţia va fi ceva mai neplăcută faţă de sudul ţării. Temperatura maximă va urca până la 13 grade, iar noaptea, din cauza umidităţii foarte mare din atmosferă, cele 6-7 grade se vor resimţi ca 2-3.

În TRANSILVANIA şi CRIŞANA se anunţă ploi serioase, iar temperaturile între 6 şi 16 grade. În nordul şi estul MOLDOVEI (Suceava, Iaşi) temperaturile ajung până la 17-18 şi chiar 19 grade în oraşele de câmpie.

În MUNTENIA şi OLTENIA se anunţă o zi plăcută de primăvară, cu maxime ale zilei de 18-19 grade mai ales în Craiova, Slatina, Alexandria şi Giurgiu.

Cel mai cald va fi la mare, căci în DOBROGEA se întoarce cu adevărat primăvara săptămâna aceasta. Astăzi vor fi valori de 22 grade ziua, cum n-au mai fost din septembrie.

Cum va fi vremea marţi, 8 noiembrie 2016:

Dacă luni se anunţă zi de primăvară, astăzi se întoarce mohorâta toamnă în Capitală. Temperaturile nu vor urca mai mult de 12-13 grade şi se anunţă ploi serioase. Umiditatea în aerul exprimat va fi de 99%, ceea ce va intensifica senzaţia de rece.

În BANAT plouă cu găleata, iar valorile termice ale zilei sunt cuprinse între 4 şi 11 grade Celsius.

CITESTE SI: Cum va fi VREMEA de CRĂCIUN 2016 și de REVELION 2017

În TRANSILVANIA, continuă trendul ploios, iar precipitaţiile vor fi mixte, mai ales în zonele înalte de relief (dealuri, podişuri şi munţi). Temperaturilem vor fi cuprinse între 5 şi 10 grade. Ploile nu ocolesc nici nordul MOLDOVEI, unde se înregistrează temperaturi cuprinse între 3 şi 8 grade. În MUNTENIA şi OLTENIA temperaturile coboară până la 13-14 grade şi încep ploile.

În DOBROGEA continuă festinul primăvăratic din punct de vedere meteorologic, cu maxime ale zilei de 20-21 de grade.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top