Connect with us
Prognoza meteo pentru săptămâna 3-10 octombrie 2016. Vine frigul

Vremea

Prognoza meteo pentru săptămâna 3-10 octombrie 2016. Vine frigul

Prognoza meteo pentru săptămâna 3-10 octombrie 2016 a fost actualizată de meteorologi. Săptămâna va începe frumos, cu până la 27 de grade Celsius în timpul zilei, însă nu lipsesc și veștile proaste.

Cum va fi vremea luni, 3 octombrie 2016

Vremea se anunță instabilă în mare parte din țară, cu excepția zonei sud-estice a teritoriului. Cerul va fi în general înnorat și se așteaptă precipitații mai ales în Transilvania și nordul Moldovei. Ploile vor fi însoțite de descărcări electrice, iar la munte cantitățile de precipitații vor fi însemnate. În București, ziua va fi înnorată, însă cu temperaturi plăcute, cuprinse între 17 și 27 de grade. Seara, în schimb, sunt așteptate ploile.

Cum va fi vremea marți, 4 octombrie 2016

Vremea va continua să se răcească treptat. Zonele Crișana, Transilvania, Maramureș și Banat vor fi cuprinse de nori negri, iar ploile nu le vor ocoli. Se așteaptă ploi și în Oltenia și Muntenia, unde vântul va avea intensificări temporare, mai ales în sud-vest. Minimele se vor situa între 5 și 12 grade, iar maximele între 20 si 23. La București, vremea se va răci destul de mult, însă se va încadra în limitele normale ale acestei perioade.

Incendiu în Câmpia Turzii

Elevii şi profesorii nu fac cursuri, miercuri, de Ziua Internaţională a Educaţiei

Cum va fi vremea miercuri, 5 octombrie 2016

Vremea va fi destul de rece pentru această perioadă. Cel mai rece va fi în Moldova și regiunile intracarpatice unde va ploua pe arii extinse. În prima parte a zilei, vântul va sufla puternic în cea mai mare parte a țării. Maximele nu vor depăși 17-18 grade ziua, iar noaptea se va lăsa ceața cu zero grade la bord. În București, situația va fi la fel de mohorâtă ca în restul țării. Minimele vor atinge 5-6 grade, iar maximele nu vor depăși 16 grade Celsius.

Cum va fi vremea de joi până duminică (intervalul 6-10 octombrie 2016)

Joi: Maximele vor atinge 15 grade, iar ziua va fi mohorâtă în capitală. La Cluj vor fi minime de 3 grade și chiar zero în zonele înalte ca relief, iar ziua nu va trece de 11 grade. Urât va fi și în Moldova și Oltenia. Toată țara va fi acoperită de nori cu posibile ploi însemnate cantitativ.

Vineri: Prima zi din weekend e ușor mai călduroasă. Temperatura crește în București cu două grade față de joi și atinge un vârf de 17-18 grade în miezul zilei. În restul țării va fi mai frig. Temperaturile se vor încadra între 0 și 15 grade în mai tot teritoriul.

Sâmbătă: E zi de ploaie în mare parte a țării. Maxima zilei nu va depăși 17 grade, iar în regiunile extra și intracarpatice se vor înregistra minime de 0 și chiar -2 grade.

Duminică: Ploaia lasă capitala să respire în această zi, însă norii vor ține umbră bucureștenilor. Temperatura maximă în București va fi de 17 grade, iar cea minimă de 6 grade Celsius. La Iași va fi și mai frig, cu maxime de 14-15 grade, în timp ce în Transilvania va ploua.

Prognoza pentru orașul tău



Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top