Connect with us
Prognoza meteo pentru următoarele trei zile indică o vreme deosebit de caldă, neobișnuită pentru această perioadă.

Vremea

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Cum va fi vremea

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile, Vremea va fi neobișnuit de calda, cu cer senin, vânt activ și maxime de pana la 26 de grade.

In Dobrogea si Baragan se incalzeste rapid si va fi putin mai cald ca sambata. Doar in estul Dobrogei avem temperaturi modeste. Norii lipsesc si pe timpul noptii, cand sunt conditii de ceata.

În Moldova sudica si in nordul Munteniei, va fi o zi insorita si cel putin la fel de calda ca sambata. Nu sunt schimbari nici peste noapte. In jumatatea nordica a Moldovei si in Bucovina gasim cer senin si temperaturi de luna MAI. Dimineata poate aparea ceata, la fel si spre sfarsitul noptii urmatoare. Peste zi vantul prinde putere.

In nordul Transilvaniei si in Maramures va fi soare, niciun nor pe cer si o atmosfera neobisnuit de calda. Maximele cresc cu vreo doua grade. Noaptea: senina si rece, cu minime de 2…3 grade.

Pentru vestul tarii, vesti exceptionale: o dupa-amiaza de vara, cu maxime de 25…26 de grade. Si peste noapte va fi mai cald decat in restul tarii: in zona deluroasa se ating chiar si 13 grade. Vantul prinde putere in zona Banatului.

In zonele centrale stam la fel de bine cu vremea; si aici se incalzeste cu cateva grade, norii nu prea apar si dimineata mai sunt conditii de ceata. In depresiuni, ar putea chiar sa mai apara bruma: temperaturile sunt sub zero grade. La amiaza vor fi 24 de grade in nordul provinciei.

In sud-vestul tarii se incalzeste cu vreo doua grade fata de sambata. Aceasta este singura schimbare. In rest, cer senin si atmosfera foarte placuta. Neobisnuit de cald va fi si in sudul tarii. Maximele cresc usor si nu prea vedem norii.

In Bucuresti avem soare si vreme buna. Acum, dimineata, este destul de racoare, mai cu seama in cartierele de la marginea orasului. Peste zi, insa, vom avea cer senin, in jur de 22 de grade si, poate, un vant ceva mai activ. In barometre nu apar modificari si asta inseamna ca si luni va fi soare si neobisnuit de cald.

La munte avem tot vreme frumoasa, cu cer curat si temperaturi neobisnuit de mari. Vantul va sufla mai tare in Muntii Banatului, iar prin statiuni va fi cel putin la fel de cald ca sambata.

Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Luni, temperaturile raman cam la fel de mari: pana la 26 de grade in centru si vest si doar vreo 12 grade in zona litoralului. Norii incep sa se arate catre seara si aduc averse in Oltenia, Banat, dar pe zone mai reduse si prin Crisana, Muntenia si sudul Dobrogei.

Marti avem deja multa instabilitate si se racoreste perceptibil. Va ploua in averse prin vest, sud-vest si la munte. Pe creste mai poate aparea lapovita. Ploile apar trecator si in celelalte zone.

Miercuri ramanem cu vremea schimbatoare; norii persista si mai aduc ploi in nord, vest si centru. Dupa amiaza sunt conditii de ploaie si in restul tarii. Vor fi mai mult averse, cu tunete si fulgere si se pot aduna cantitati mari de apa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top